wikimedija.hr

BEZ ODLASKA STOMATOLOGU: Izbijelite zube prirodnim putem pomoći jednog jedinog sastojka!

Autor: dnevno.hr

Već nakon prvog pranja primijetit ćete da su vam zubi barem za nijansu-dvije bjelji, dah svježiji, a usta čistija nego ikada prije.

Skupe tretmane za izbjeljivanje zubiju ne mogu si svi priuštiti, ali do lijepo osmijeha možete doći i besplatno jer se u vašoj kuhinji krije sastojak koji obećava savršeno blistav osmijeh

Sve što vam je potrebno jest jabučni ocat. U pitanju je namirnica koja ne samo da izbjeljuje zube, već s njih skida uporne mrlje (čak i one od duhana), a pritom i osvježava dah.

Međutim, zbog svoje jačine, jabučni ocat ne smije se koristi koncentrirano, već je dovoljno razblažiti jednu jušnu žlicu u  čaši vode.

Najprije uzmite manji gutljaj dobivene tekućine i njime dobro isperite usta Potom, zamočite u čašu četkicu pa istrljajte zube kao da ih perete pastom za zube.

Na kraju dobro isperite vodom.

Već nakon prvog pranja primijetit ćete da su vam zubi barem za nijansu-dvije bjelji, dah svježiji, a usta čistija nego ikada prije.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.