UPOZORENJE JEDNOG HRVATA: ‘Znam da će te me smatrati ludim ali Gospa mi je rekla što moramo učiniti!’

Autor: Vjera

Već nekoliko dana društvenim mrežama širi se upozorenje Z. D. (podaci poznati redakciji) koji tvrdi da je sanjao nuklearni kaos pri čemu je čuo ženski glas koji mu daje uputu što nam je činiti u ovom vremenu!

Objavu vam prenosimo u cijelosti a sami procijenite isplati li se učiniti ono što je izrečeno!

Dragi prijatelji, braćo i sestre u Kristu, vjernici i nevjernici,
obraćam vam se u nadi da će te za spasenje,kako svoje tako i svoje djece, prihvatiti ovaj poziv (koji u stvari nije moj) na molitvu Krunice za mir. U noći s nedjelje na ponedjeljak, sanjajući nuklearni kaos začuo sam neaudibilni ženski glas sa zapovijedi: “Okupi ljude oko sebe i molite 40 dana Krunicu za mir svake večeri u 21 h. I obavezno nabavi Zeolit”. Znam da ću u mnogima izazvati nevjericu, odmahivanje rukom ili će me neki prozvati ludim,no,ja vas ne pozivam da učinite nešto loše,nego na molitvu. Samo poštujem zapovijed koja mi je dana i koju ću s radošću izvršiti.
Zašto sad to? To će se mnogi zapitati. Iz mnogih stranih portala doznajem istu vijest-da su SAD u stanju “DEFCON 3” (Defence Condition). To znači da je preko 2000 nuklearnih projektila napunjeno gorivom i spremno, faza 2 je aktivacija raketnih sustava i otvaranje silosa, faza 1 je aktivacija nuklearnih bojevih glava i lansiranje raketa. Osim toga, sve komunikacije između supersila su prekinute, još su samo ostala veleposlanstva. Kad i njih povuku, stvar je gotova, koji sat nas dijeli od kaosa.
Zašto mi je spomenut Zeolit? Zeolit (klinoptilolit) poznat je kao detoksikator, uklanja teške metale,toksine i radioaktivne čestice te bi bez njega bio nemoguć bilo kakav rad u Fukushimi ili Černobilu kao i na zdravim nuklearnim reaktorima. Također je suportivni element kod liječenja raka. Ne može se predozirati, potpuno je prirodan i potreban za skoru budućnost. Kako doznajem,ima ga za nabaviti i kod nas,a vojske ga vani koriste desetljećima, poglavito kod nuklearnih testova. O svemu sam se raspitao i sve je potvrdno. Ne želim da ovu objavu smatrate kao širenje straha i panike. Upravo suprotno. Situacija jest kakva jest,promijeniti je ne možemo na političkom nivou, ali duhovno, uz pomoć naše Bogorodice možemo učiniti čuda. Kao što je to bilo i u povijesti.
Još jednom vas pozivam na molitvu,ako ne radi vas samih,onda zbog vaše djece, kako vjernike tako i nevjernike koji neka se pridruže nekom vjerniku koji zna moliti Krunicu. Izgubiti ne možete ništa,dobiti pak možete jako puno. Svaki dan od danas u slijedećih 40 dana u 21 h. I nek vas sve skupa dragi Bog blagoslovi i čuva. Amen

Autor: Vjera