U TAJNOSTI Masoni obilježili 300 godina postojanja – U KATEDRALI!

Autor: Z. K.

U Londonu su se istog dana u dvije različite katedrale odigrale dvije ceremonije, jedna masonska, druga marijanska

Dana 18. veljače, u šutnji medija odograla su se dva značajna događaja kontradiktorna u svom unutarnjem smislu. U katoličkoj katedrali Westminster u Londonu kardinal Nichols službeno je otvorio obilježavanje 100-e obljetnice ukazanja Blažene Djevice Marije u Fatimi te je ovu godinu posvetio obnovi zemlje u Bezgrešnom srcu Marijinu. Istoga dana ni 90 km dalje u drugoj katedrali, onoj anglikanskoj u Canterburyju masoni su obilježavali uspostavu svoje prve Velike lože prije 300 godina.

Dva događaja, dvije ceremonije, dva duha zatresla su zemlju.Pogledajmo taj kontrast: 100 godina marijanskih ukazanja u Fatimi u Portugalu, 300 godina od osnivanja prve Velike lože u svijetu. Matice.

Godine 1717. osnovana je Velike loža u Londonu, danas zvana i United Grand Lodge of England, odnosno mjesto gdje se spaja cijeli pokret slobodnog zidarstva i mjesto na kojem se ujedinjuju milijuni masona u jedno tijelo. S jedne strane katedrala Katoličkog primata Engleske, s druge strane anglikanska katedrala koja koja je prva među jednakima kad je u pitanju povezivanje svih anglikanskih biskupa u svijetu.

Iako su masoni najavili na svojim internetskim stranicama masonsku ceremoniju u katedrali u Canterburyju, mediji o tome uopće nisu izvijestili javnost. To se zove totalna kontrola nad medijskim izvješćivanjem. Ono i što je napisano o tom događaju je strogo kontrolirano. Zna se da ne postoje javno objavljene slike samog događaja. Neovisni mediji pišu kako su veze anglikanske crkve (odgovorne i za devastaciju kršćanskih vrijednosti u Engleskoj) i Velike lože jako čvrste i moćne a masonerija je samo u obnovu katedrale uložila više od 300 tisuća funti. Podsjetimo, na godine 1917. na 200-u obljetnicu masonerije masoni su na Trgu sv. Petra izašli s transparentima na kojima Lucifer gazi sv. Mihaela i na kojima piše – Vatikan će pasti pod noge Lucifera. Taj događaj naveo je mladog redovnika svetog Maksimilijana Kolbea da osnuje Vojsku Bezgrešne, stoga je duhovna suprotnost ova dva događaja još znakovitija danas sto godina kasnije kada je ispunjenje Riječi na vrhuncu, a Marija pobjednica nad Zlim biva progonjena.

 

>>>VOJSKA BEZGREŠNE – ODGOVOR CRKVE MASONERIJI!




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.