Facebook/Bože Radoš

SVEĆENIK PODIGAO PRAŠINU: ‘Svi koji podupiru IK na sebe primaju ŽIG ZVIJERI!’

Autor: Vjera

Što je krivo rekao?

Nakon ovog video uratka fra Bože Radoša iz Hercegovine na njega se digla cijela medijska scena s ciljem da ga ismiju, ponize, izrugaju. A zašto? Pa fra Bože Radoš upozorava ljude da je Istanbulska konvencija Žig zvijeri, a na svoj način tumačio je i Otkrivenje, odnosno broj zvijeri 666, govoreći da je riječ o – bludnosti, LGBTQ, i pedofiliji koji se skrivaju iza tog broja. Upozorio je da se mi ubiti borimo s demonima te da je neizmjerno važno paziti na koju ćemo se stranu kod problema Istanbulske svrstati, jer svi oni koji su za – primaju Žig Zvijeri.

Njegov govor, očekivano,  podigao je prašinu. Velik je broj onih koji ga ismijavaju ali je također velik broj onih koji se slažu s njim te ga u ovom istupu podržavaju.

Pogledajte video koji dijeli cijela Hrvatska.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.