Sotonistica Miranda počela ubijati s 13 godina, ubila gomilu ljudi i nije mislila stati

Autor: D. B.

Miranda Barbour, mlada Amerikanka deklarirana sotonistica, ovih je dana uhićena nakon što su je povezali s jednim ubojstvom. No, ona je priznala ovo kao i još 21. ritualno ubojstvo, iako ih je možda počinila i više jer je u jednom trenutku prestala brojati, kako sama kaže.

Počela je ubijati kad je imala 13 godina i nije mislila s time stati, a kako kaže vjerojatno će ubijati i nakon izlaska iz zatvora. Bez obzira na tu izjavu, tužiteljstvo za nju već traži najstrožu kaznu. Normalan svijet se pita, pa što je s tim ljudima, što se događa u njihovim glavama?

Egzorcisti bi rekli, riječ je o opsjednutosti samim vragom a on ulazi i u dušu i u tijelo kad ga se zazove kroz neke od rituala inicijacije. Insajderi koji su se izvukli, poput jedne bivše rimske sotonistice tvrde da se u sotonističkim krugovima napreduje upravo na temelju ubojstva, a ‘svećenikom sotone’ se postaje kad se ubije katolička posvećena osoba.

Ako ne ubijaju klasičnim oružjem, ubijaju, tako barem tvrde, na daljinu – magijom. Bilo kako bilo, radi se o totalno zamračenim umovima koji su zadojeni mržnjom prema svemu što ima bilo kakve veze s kršćanstvom. Bog Biblije je njihov najveći neprijatelj i krivac za sve zlo u svijetu, stoga mu se protive svim raspoloživim sredstvima.

U Hrvatskoj su prisutne tri glavne frakcije sotonista (ateisti, teisti, populisti) koji prema svjedočenju sljedbenice jedne od njih, baš previše međusobno i ne komuniciraju, a prema njezinim procjenama ima ih ukupno između 5 i 10 tisuća. Neki od njih, kako tvrdi, uopće ne izgledaju opskurno, čak niti ne slušaju heavy metal. Raznih su zanimanja a osobni napredak postižu ‘radom na sebi’, prakticiraju magiju i dakako, ne mogu smisliti kršćanstvo – zaobilaze ga u velikom luku – kaže.

Zašto? Nije jasno, iako gledano iz kršćanske perspektive mrziti može samo đavao pa ga niti u ovom djelu nije teško prepoznati. Bog je ljubav a đavao je mržnja. Bog želi dobro svim ljudima a đavao želi ubiti, uništiti, zarobiti. To je jasno kao dan ali ne i onima koji su time zarobljeni. A kuda sve to može otići vidimo i iz ovog najnovijeg primjera. Kršćani, nakon ovoga još je jasnije zašto nas Biblija poziva da molimo bez prestanka.

Prati VJERU na FB!

 




Autor:D. B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.