Predstavljena knjiga ‘Bio sam mason’, potresna osobna ispovijest nekadašnjega visokopozicioniranoga masona!

Autor: dnevno.hr

Nakon čudesna obraćenja u Lurdu Caillet, koje također potanko opisuje u ovoj knjizi, odlučio je raskinuti s masonerijom

U prostorijama nakladne kuće Verbum u Splitu na konferenciji za medije u četvrtak 19. siječnja predstavljena je knjiga “Bio sam mason” Mauricea Cailleta, a knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

U Verbumovoj biblioteci Svjedočanstva, u kojoj su već objavljena hit izdanja poput knjiga “Cijena obraćenja” i “Moje opsjednuće”, upravo je objavljena knjiga “Bio sam mason” koja donosi potresnu osobnu ispovijest čovjeka koji je prošao tegoban put od masonske lože, okultizma i ezoterije do obraćenja i prihvaćanja katoličke vjere.

Nekadašnji visokopozicionirani mason Maurice Caillet u ovoj fascinantnoj knjizi opisuje svoj dramatični životni put u obliku životne ispovijesti koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bio je uvjereni ateist, aktivan u Socijalističkoj partiji, a kao liječnik ginekolog radio je i pobačaje i provodio sterilizacije. Privučen obećanjem “dublje spoznaje”, uzvišenoga znanja i željom za sklapanjem utjecajnih poznanstava ušao je u masonsku ložu u kojoj se tijekom 15 godina uspinjao na ljestvici od šegrta sve do uvaženoga majstora utjecajne lože Velikoga orijenta Francuske istodobno sve dublje uranjajući u ezoteriju i okultizam. Iniciran u tajna učenja postao je dio uskoga kruga odabranih dobivši tako izravan uvid u korupcijsko djelovanje tajne masonske organizacije i njezin skriveni politički utjecaj koji rezultira devastacijom društva, a sve to dirigiraju masoni smješteni na najutjecajnijim mjestima u politici i medijima.

Nakon čudesna obraćenja u Lurdu Caillet, koje također potanko opisuje u ovoj knjizi,  odlučio je raskinuti s masonerijom. Od toga trenutka sve više postaje svjestan zla koje je počinio te otkriva snažne sotonističke utjecaje u tajnim masonskim krugovima koji se prikrivaju iza maske filantropije, humanizma i tolerancije. Izlaskom iz lože potpuno se mijenja njegov osobni i profesionalni život i započinju poteškoće i pravi progon: šikaniranje, otkazi i stalne zapreke za nastavljanje liječničke karijere, a jedina podrška u borbi protiv moćnih neprijatelja bit će mu novopronađena vjera. Nisu izostale ni prijetnje smrću, zbog kojih i danas živi pod zaštitom. O svemu tome ekskluzivno progovara u ovoj svojoj napetoj životnoj priči.

Knjiga “Bio sam mason” dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je više o njoj saznati na linku ovdje.

Bio sam mason




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.