Borna Filic/PIXSELL

PREDSJEDNICA NAPADNUTA ZBOG VJERE: Kako se samo usudila stati iza liječnika katolika?!

Autor: Z. K.

U Hrvatskoj je zabranjeno biti katolik!

Zvijer opet napada. Nakon Blanke Vlašić meta je Kolinda Grabar Kitarović. Naime, predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović ljevičari (ljevičarske udruge) brutalno su napali jer se zamislite usudila biti pokrovitelj 1. hrvatskog kongresa forenzične ginekologije i perinatologije kojeg organizira Hrvatsko katoličko liječničko društvo.

Čega su se uplašili da tako napadaju? Uplašili su se toga da bi netko na tom kongresu mogao doći na ideju da je pravo na život ispred prava žena. Nevjerojatno. Oni koji se lažno predstavljaju kao tolerantni šire mržnju prema Predsjednici samo zato jer se boje dijaloga jer se boje istine koja se ionako njihovim posve glupavim reakcijama sama otkriva.

Ljevičari tako Predsjednici zamjeraju jer je pokrovitelj liječnika i ginekologa a koji su ujedno i katolici. Ako niste znali, to je očito zabranjeno u Hrvatskoj. Liječnici smiju biti samo ateisti i smiju se služiti samo jednim obrascem razmišljanja i to onim kojeg nameću hrvatski ljevičari i naravno Soros u njihovoj pozadini.

HKLD je udruga medicinskih radnika koja, baš kao i Blanka i svi drugi uvjereni katolici  trpi svakodnevne i žestoke  udare  sekularne javnosti jer se usude  svom medicinskom zanimanju pristupaati  kao katolici.

Iako je Predsjednica vjerojatno znala da će njeno pokroviteljstvo izazvati ovakve reakcije ovoga puta je hrabro kao pokrovitelj na jedan način stala iza liječnika katolika, a time i pokazala da stoji iza dijaloga o životu, bez obzira na osuđivače koji kažu da je Predsjednica zlouporabila svoj položaj jer je pokrovitelj kongresa kojeg organiziraju -katolici.

Kao teme o kojima će se razgovarati na kongresu navode se: Priziv savjesti u ginekologiji i perinatologiji, Embriologija u svjetlu kanonskopravne i forenzičke medicine, Bioetika i medicinska etika u reprodukcijskoj medicini, odnosno teme o kojima se u svim demokratskim zemljama, osim očito u Hrvatskoj, smije razgovarati.

Zbog toga, bravo Predsjednice jer ste stali u obranu ‘drugačijeg’!

 

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.