POČETAK KRAJA: Nakon braka s djecom, muslimani traže legalizaciju poligamije!

Autor: Z. K.

Quo vadis Europo?

Unija islamskih zajednica u Italiji prošlog vikenda zatražili su legalizaciju poligamije. Pozadina ovog zahtjeva su legalizirani homoseksualni brakovi, pa muslimani tvrde da da ako je homoseksualnost ljudsko pravo mora biti i poligamija! Očekuje se pozitivno rješenje na njihov zahtjev, jer je nakon homo braka nemoguće demantirati njihova ‘prava’ pa bi se vrlo brzo Europa mogla naći u vrtlogu izopačenosti iz kojeg je nemoguće izaći.

Naime, u Njemačkoj, donedavno vrlo uređenoj zemlji prošlog mjeseca otvorio se i put ozakonjenoj pedofiliji. Spornu presudu donio je viši zemaljski sud u katoličkoj Bavarskoj u mjestu Bamberg. Za tu odluku suda bilo je dovoljno da se sudu podnese izvadak da su dotični registrirani kao građani Njemačke i potvrda o braku sklopljena kod šerijatskog suda.

Na temelju tih potvrda njemački sud, resor za mlade, nema više pravo nadzora nad dotičnomm 11- godišnjom curicom koja je  prema šerijatskom običaju udana za 44- godišnjaka.
Tom presudom pala su u vodu sva civilizacijska, europska, pravna dostignuća koja su mukotrpno izborena tijekom desetljeća. Otvoren je put ozakonjenoj pedofiliji i to sve u ime tolerancije.

Šerijatski zakon je pojam za islamsko pravo i sadrži sve zakone koji su relevantni u islamskoj zajednici.
Naime, po  šerijatskom zakonu dozvoljeno je poligamija, pedofilija, a  ako europski sudovi pored svojih zakona priznaju i šerijatske zakone otvara se Pandorina kutija, tj. bezakonje. Tako bi uskoro mogli terorirati kamenovanje, sakaćenje udova, odsijecanje glave, bičevanja. itd.  U ime tolerancije nitko ne smije biti diskriminiran, pa ni europski pedofili ako požele dijete za ženu ili bigamisti – uskoro će svi oni napraviti pritisak na pravosuđe poduprti raznim udrugama i političkim lobijima.

Naime, sjetite se samo koliko smo često u medijima znali pročitati da smo islamofobi jer eto ne volimo islam iako islam znači mir. Mi hejteri, lažljivci, rasisti, optuženi za mržnju i sve ostalo. Mi koji želimo podijeliti društvo. A sada, korak po korak, rasplamsava se ona prava istinita europska zvijer na koju su mnogi godinama upozoravali. Daleko je ovo što se sada stvara od uglađenog zapadnog društva a bliže uništenju čitave europske civilizacije!

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.