Novi premijer Poljske: Moj primarni cilj je vratiti Europu Kristu!

Autor: Z. K.

Poljaci jednostavno znaju tko su i ni pod koju cijenu se ne žele odreći Krista kao što smo to učinili mi!

Mateusz Jakub Morawiecki je novi poljski premijer imenovan od strane poljskog predsjednika Andrzeja  Dude. U svojim prvim izjavama za javnost napomenuo je bitnu stvar: Europa se mora ponovno pokrstiti i vratiti kršćanstvu. 

Premijer Morawiecki nasljednik je Beata Szydla i oboje pripadaju istoj stranci vladajućih konzervativna i katolička stranka pravo i pravda (PiS)

Dolazi iz anti – komunističke obitelji a još kao mladić bio je aktivan na rušenju podzemnih režima. U prvom svom medijskom istupu izrazio je želju da se Europa vrati kršćanstvu. Napomenuo je da će se boriti za tri stvari: Pravo na život svakog čovjeka, obitelj i protiv migracija. Provodit će, kako je rekao projekte za zaštitu nerođene djece i eliminaciju pobačaja. Obećao je financijski pomoći obiteljima s djecom.

Naglasio je da je podizanje nataliteta jedina alternativa imigracijske politike Europske unije koju je još nazvao i ‘skriveni oblik samoubojstva Europe’.

Oženjen je i ima četvero djece.

Dodao je da Europa mora dopustiti suverenim državama članicama da same odlučuju od migracijskoj politici te da broj migranata ne smije biti nametnut državama od strane EU. Kazao je kako će Poljska odbaciti takvu politiku te se zalagati za Europu koja se mora vratiti kršćanstvu što je njegov primarni cilj.

Izabiranjem katoličkog vodstva na čelo Poljske, Poljaci su ostali sačuvani od brojnih pogubnih napada na  na temelje kršćanskih društava Europe te su uspjeli sačuvati svoj suverenitet kao i unaprijediti gospodarstvo u ekonomskom smislu a bez da su prodali svoj narod u sklopu sluganske politike što je učinila primjerice Hrvatska!




Podsjetimo, Poljaci su nakon krunjenja Gospe prije 300 godina kao kraljice Poljske za kralja prošle godine okrunili Isusa Krista, što je izazvalo oduševljenje kršćanskog svijeta. Naime, prilikom 1050. godišnjice početka pokrštavanja Poljske, u Krakovu je svečanom svetom misom i sa sto tisuća Poljaka, Isus Krist je ‘ustoličen’ za kralja i tom je prilikom Isusu Kristu predana sva vlast nad zemljom i narodom Poljske uz obećanje Poljaka koji će zemlju podrediti Isusovim zakonima.

No, ideja krunidbe Isusa Krista kao kralja Poljske nasuprot već postavljenoj kraljici Gospi pojavila se u prvoj polovici dvadesetog stoljeća. Tada je poljska redovnica sestra Rosalia Zelkova čula glas Isusa Krista koji joj je je rekao kako je posvećenje zemlje Isusu Kristu nužno za spas zemlje u predstojećem ratu.

Dolaskom nove konzervativne vlade na čelo Poljske, mnogo se toga u Poljskoj promijenilo pa je i ispunjeno ono što je Isus tražio. Poljska je jednostavno prodisala. Ustoličenje Krista Kralja dolazi nakon toga što su Poljaci svijesno cijelom svijetu pokazali kako se neće pokoravati ni bankarima, ni abortus industriji, ni komunističkim ideologijama, ni liberalizmu već samo Kristu zbog čega su Poljaci sustavno na udaru međunarodne zajednice. No, ne mogu im ništa jer uz sebe imaju Krista, za razliku od drugih naroda čije vodstvo je izravno u rukama neprijatelja Isusa. Bravo za Poljake!




 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.