Snimka zaslona

NIJE NI ČUDO DA GA ZAPAD NE PODNOSI! Putin mladima održao govor koji bi svi trebali poslušati

Autor: I.A.

O posljedicama nemoralnog i neetičkog razvoja svijeta.

Nastup šefa Kremlja Vladimira Putina pred mladima u Sočiju u srpnju 2017. godine na svjetskom festivalu mladih i studenata nije bio interesantan medijima. Više se pričalo kako je taj potez samo pokušaj skupljanja bodova za predsjedničke izbore 2018., i to od onih koji protiv njega izlaze na ulicu.

No, bez obzira je li Putin skupljao bodove ili nije, govor koji je održao treba poslušati svatko. Podsjetimo i kako je Putin bio špijun KGB-a pa onda možemo slobodno reći i kako to daje dodatnu težinu onome što govori.

“Čovječanstvo je došlo do točke razvoja kada može mijenjati genetički kod koji nam zadan, ili kako vjernici smatraju kojeg nam je dao Bog. Ali što su moguće posljedice toga uplitanja?
Gotovo da smo došli do točke da možemo proizvesti čovjeka s određenim karakteristikama. Briljantnog matematičara. Briljantnog glazbenika. Ili briljantni vojnik. Vojnik koji ne osjeća strah, nema suosjećanja, ne osjeća bol, ne osjeća grižnju savjesti, ne žali za učinjenim. Vidite, čovječanstvo je u opasnosti da uđe, odnosno gotovo sigurno će ući u jako teško razdoblje razvoja. Razdoblje koje zahtijeva veliku odgovornost. Sve ovo što sam vam opisao može biti gore od atomske bombe. Što god činili nikad ne smijemo zaboraviti etičke i moralne vrijednosti.”

Vladimir Putin nije prvi put progovorio o moralnim vrijednostima, ovako iskreno. Nedavno smo ga imali priliku slušati kako upozorava da Zapad pokušava uništiti kršćanske korijene i nametnuti neke nove “vrijednosti”.

“Vidimo da je zapad na putu da osakati svoje korijene, uključujući i svoje kršćanske korijene na kojima se temelji zapadna civilizacija. U tim zemljama moralna osnova i tradicionalni identitet bivaju uskraćeni. Nacionalni, vjerski, kulturni pa čak i rodni identitet uskraćen je i relativiziran. Te politike tretiraju obitelji s mnogo djece ravnopravno s istospolnim zajednicama. Vjera u Boga istovjetna je vjeri u Sotonu. Pretjerivanjem s političkom korektnosti dopušta se propaganda svega i svačega.

Ljudi na zapadu srame se svoje vjerske pripadnosti i doista su uplašeni o tome govoriti. Kršćanski blagdani i slavlja na putu su da se ukinu a i pokušava ih se neutralno preimenovati jer ih je stid svojih blagdana. S ovom metodom skrivanja samih sebe duboko se upada u razaranje moralnih vrijednosti. A problem je jer te zemlje pokušavaju druge zemlje prisiliti na isto. Oni tu agendu pokušavaju staviti na globalnu razinu. Duboko sam uvjeren da je to direktan put do degradacije i primitivne kulture. To nas duboko uvodi u moralnu krizu Zapada.”




 

MRZE LI PUTINA ZBOG OVIH RIJEČI ? ‘Vjera u Boga postala je istovjetna vjeri u Sotonu!’




 

KRŠĆANI DILJEM RUSIJE U MOLITVI: Putin šokirao svijet i zabranio ‘javno’ kršćanstvo!

Autor:I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.