Novinar2

Mike Pence: ‘Bilo bi pošteno da u škole uvedemo i biblijsku teoriju postanka čovjeka!’

Autor: Dnevno.hr

Pogledajte petominutni video u kojemu Mike Pence dok je bio senator kritizira teoriju evolucije i smatra poštenim uvođenje Biblijske teorije u škole.

Mike Pence u Trumpovoj administraciji postao je potpredsjednik SAD-a i time drugi najvažniji čovjek svijeta u ovom trenutku. No, osim  što je riječ o vrsnom političaru Mike Pence oduševio je javnost kad je u svom video predstavljanju za javnost i kongres rekao: Ja sam prije svega kršćanin a tek onda političar. Što to točno znaći pokazuje nam sljedeći video.
‘Oduvijek sam volio proučavati počelo čovjeka i života na zemlji. Imamo mnogo teorija koje nam se nude, od raznih istraživača. Među njima najpoznatija je Darwinova teorija evolucije. Sam Darwin nije vjerovao da će njegova teorija postati priznata kao činjenica u znanstvenim krugovima…
…Smatram da ako smo već uveli Darwinovu teoriju u škole, bilo bi pošteno da uvedemo i Biblijsku teoriju počela čovjeka, pa neka se djeca sama odluče u što će vjerovati kao činjenicu…’ rekao je Pence svojevremeno i oduševio kršćansku javnost. I zaista, i jedno i drugo je samo teorija. Jeste li se ikada zapitali zašto su djeca obavezna učiti i vjerovati u samo jednu teoriju postanka, koja jednako kao i ona biblijska nikad nije dokazana?  Zašto je Darwinova TEORIJA bez argumenata postala činjenica?

croative.net

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.