KNEZOVIĆ KARAMARKU: Nudite po 1000 eura za svako novorođenče a ne mijenjate zakon o abortusu!?

Autor: D.B.

Otvoreno pismo Mate Knezovića, predsjednika Obiteljske stranke, upućeno Karamarku i Domoljubnoj koaliciji objavljujemo u cijelosti:

Poznato je da je HDZ stranka koja je najviše vladala Hrvatskom od 1990. godine do danas. Kroz to vrijeme napravljeno je VELIKO ZLO nakon 2000. godine (a ne manje zlo kako neki shvaćaju). Budući da ste dali 5+ obećanja, među kojima je i velikodušnih 1000 eura za svako novorođenče, evo mojih +5 pitanja za vas:

1. Zadržali ste Zakon o abortusu! Hoćete li ga ukinuti ili izmijeniti po dolasku na vlast? Obiteljska stranka obećava da, kada dođe na vlast, neće biti moguće pod zaštitom države i našim novcem ubijati najmanje i najnevinije među nama.

2. Uveli ste rodnu ideologiju nizom zakona (od kojih je najpoznatiji Zakon o suzbijanju diskriminacije). Ako ne znate to je ideologija smrti i razvrata, ideologija moćnih protiv nemoćnih, ideologija pogana protiv kršćana! Hoćete li, dolaskom na vlast, pročistiti zakone od te ogavne ideologije? Obiteljska stranka obećava da će, dolaskom na vlast, suzbiti rodnu ideologiju, pročistiti zakone i dati krila idejama koje promoviraju život, obitelj i kulturu života.

3. Obećali ste za svako novorođeno dijete, iz proračuna Republike Hrvatske, izdvojiti po 1.000 eura, što i ja smatram nekim pomakom. Hoćete li, dolaskom na vlast, pokrenuti postupke promjena niza zakona (npr. Zakon o radu, Zakon o doplatku za djecu, porezne zakone i obrazovne zakone) kako bi se stvorio povoljan zakonodavni i društveni ambijent u kojem će obitelji moći živjeti punim životom, u kojem djeca neće biti prepuštena odgoju institucija, nego će institucije pomagati obitelji da djeca izrastu o dobre, odgovorne, radine i životu okrenute ljude? Obiteljska stranka obećava da će to, dolaskom na vlast, učiniti!

4. U hrvatski školski sustav uvedeni su kao obavezni “predmeti” Zdravstveni odgoj i Građanski odgoj! Da vas podsjetim, to su predmeti koje je HDZ namjeravao uvesti još za mandata Ive Sanadera, no zbog otpora roditelja, Crkve i udruga odustalo se. Budući da je tzv. Zdravstveni odgoj zapravo razaranje dječje intime, da je pedofilski, da je promiskuitetan i promiče kulturu smrti, hoćete li ga ukinuti i umjesto njega uvesti Domaćinstvo kako bi naša djeca stekla znanja i vještine potrebne za svakodnevni život? Obiteljska stranka obećava da će, dolaskom na vlast, to učiniti!

5. Hrvatski mediji i ztv. udruge civilnog društva, gotovo u cijelosti, promiču nemoral, okultno, pederastriju i pedofiliju, razaraju nacionalne i kršćanske vrijednosti. Hoćete li, dolaskom na vlast, stvoriti takav zakonodavni okvir kojim će mediji služiti promicanju nacionalnih, općeljudskih i kršćanskih vrijednosti temeljenih na judeokršćanskoj antropologiji i shvaćanju života? Hoćete li prestati financirati udruge “BABE I ŽABE”, pedofilske i lezbijsko-pederske udruge i projekte, a početi financirati udruge i projekte koji štite život od začeća do prirodne smrti? Hoćete li prestati financirati subverzivne udruge protiv hrvatskog naroda i države (npr. Documenta), a početi promišljeno poticati udruge koje štite hrvatsku državnost i hrvatski narod te njegovo jedinstvo? Obiteljska stranka obećava da će, dolaskom na vlast, to učiniti!

Na kraju mislim da nije teško odgovoriti na ova pitanja. Odgovor može biti DA ili NE. Šutnju ću smatrati kao NE.




Autor:D.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.