Hrabri biskup zabranio masonima pristup crkvi: ‘Okupljanje masonske lože u crkvi nije dozvoljeno!’

Autor: Z. K.

Biskup je na vrijeme uočio njihov plan!

Iako su članovi masonskih društava oponenti Katoličke crkve i iako dok su članovi masonerije ne bi smjeli pristupati sakramentima, modernizacija ali i pritisak na Katoličku Crkvu posljednjih godina izuzetno jača, stoga nije neobično vidjeti da pojedini biskupi crkve iznajmljuju masonima za svoje rituale, što je strašno ali ne i neočekivano s obzirom na pritiske tolernaciju i modernu Crkvu koja se sustavno suprotstavlja prvenstveno istini jednog Boga – Isusa Krista. Mnoge su crkve danas razrušene iznutra ali ne i ovaj hrabri biskup koji je zabranio masonsku pojavu u Katoličkoj crkvi. Naime, u studenom se na Kanarskonm otočju održava susret masona 33. stupnja Škotskog odreda. Masoni su tom prilikom htjeli iznajmiti sakralni prostor crkve i oltar kako bi, kako kažu svojoj braći odali počast, vlastitim ritualom. Kao što smo već navikli, masonerija posljednjih godina vrlo često iznajmljuje Katoličke crkve i to im je do sada polazilo za rukom.

Međutim, biskup Bernardo Alvarez obavijestio je sve  masonske lože od Kanarskih otoka, da neće tolerirati prisutnost masonskih simbola i rituala u crkvi Santa Cruz de La Palma, te im rekao – Ne približavajte se. Biskup je o svojoj odluci obavijestio i javnost te rekao da prisutnost i okupljanje masonskih loža u ovoj crkvi nije dozvoljena.

Iako masoni nisu očekivali takvu reakciju biskupa, imali su spreman plan. Naime, oni će izvršiti svoj ritual pod nazivom ‘Masonski marš’ oko crkve Krista spasitelja’ što je motiviralo brojne ljude na molitvu.

OPET SU PREŠUTJELI PAPU FRANJU: Ovaj put njegove poruke o masonima i sotonistima nisu našle put u medije!

Stvaraju jednu svjetsku religiju

Pitate se zašto je masoneriji toliko važna Katolička crkva?  Naime, na samom početku masonerija je sebe nazvala Anticrkvom, sada ipak iz taktičkih razloga, više tako ne čini. “Ne dozvoljavajte govoriti braćo moja da je slobodno zidarstvo Anticrkva.. Zapravo, slobodno zidarstvo se smatra Supercrkvom koja će povezati sve druge crkve”, objavljeno je u glasilu masonerije pod nazivom Symbolisme, 1962. godine.

“Slobodno zidarstvo je dakle religija bez Boga koja treba zavladati u cijelome svijetu. Obilježava ju se kao religiju sveopćeg bratstva, razuma, napredovanja, slobode i božanske ljudskosti. Najveća zapreka za masoneriju na putu ovladavanja ljudskim umom je Katolička crkva. Zato masonerija iskorištava svakojaka djelovanja za borbu protiv Crkve, a jedno od najjačih je uvući se u samu crkvu, pridobiti biskupe, župnike, vjernike,  što je ovaj biskup uočio i hrabro zabranio.




“Mi moramo u potpunosti srušiti i pobijediti katolicizam!”, piše u biltenu francuske lože Velikog Istoka Francuske iz 1895.

“Prije svega, mora biti uništena religija”, izgovoreno je na Slobodnozidarskom kongresu, u Parizu, 1900. godine.

“Među protivnicima, koje moramo iskorijeniti, klericizam ostaje najopasniji”, rekao je Brat Brenier, predsjednik Savjeta Velikog Istoka Francuske




“Borba započeta između katolicizma i masonerije je borba za život ili smrt”, piše u Memorandumu Najvišeg Savijeta Velikog Istoka Francuske, br. 85, str. 48.

 

 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.