EVO TKO JE NA STRANI SMRTI Razjarene, gole, agresivne i necivilizirane žene opet napale molitelje (VIDEO)

Autor: Z. K.

S obzirom na agresiju koja je od pojedinaca usmjerena na molitelje u Hrvatskoj ne možemo se ne zapitati je li nas u budućnosti očekuje ovo?

Agresija, bacanje kamenja, pljuvanje, razbijanje, necivilizirano ponašanje, golotinja- sve to zajedničko je argentinskim feministiciam koje zagovaraju – pravo na abortus ispred Katedrale Gospe od svete krunice u Argentini, već godinama za redom. Riječ je o već tradicionalnom prosvjedu pod nazivom Nacionalni kongres žena u kojemu na vidjelo izlazi sve neciviliziranost, jad i bijeda onih koji su na strani smrti!

Posljednjih godina tako smo svjedočili zastrašujućim scenama ispred ove katedrale gdje su ‘moderne’ žene muškarcima koji su molili, potpuno obnažene prilazile, pljuvale ih, gađale kamenjem, te se trljale o njihova tijela, palile lutke i činile rituale koji su kasnije podosta zataškani u javnosti. Ove godine feministice su opet napale ljude u molitvi, oko katedrale, a zbog nereda neke su po prvi puta završile u pritvoru!

Ove žene zastupaju sve žene svijeta? I ne baš. Riječ je o radikalnoj feminističkoj agresivnoj manjini koja se bori protiv katolika i njihovog pogleda na činjenicu da je svaki život vrijedan. Njihova mržnja prema životu, kao i moliteljima oko katedrale svake godine izlazi van na zastrašujuće, dijabolične napade koji govore sami o sebi sve, te se jasno vidi – tko je ovdje u miru a tko u sablažnjivoj smrti duha!

S obzirom na agresiju koja je od pojedinaca usmjerena na molitelje u Hrvatskoj ne možemo se ne zapitati je li nas u budućnosti očekuje ovo?

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.