Dnevno.hr i čitatelji pomogli hrvatskom branitelju i obitelji da ne budu gladni i bez struje! Akcija se nastavlja!

Autor: D.B.

Dragi čitatelji, vjerujemo da ćete se sjetiti kako smo danima uoči predsjedničkih izbora bili hakirani. Zadnji članak koji smo objavili prije višednevne blokade bio je o bolesnom branitelju Mariu Mrkonjiću za kojega smo organizirali prikupljanje novčane pomoći kako bi se njemu i obitelji uključila struja.

Bilo je malo vjerojatno da će taj članak u tim uvjetima uopće netko primijetiti, no dogodilo se pravo čudo! Zahvaljujući vama prikupljena je pomoć od cca. 9000 kuna čime je plaćan račun za struju koja im je uključena na samu Staru godinu.

Od svih tužnih priča hrvatske svakodnevice ponovo izdvajamo priču hrvatskog branitelja Maria Mrkonjića, koji će uskoro otići na tešku operaciju. Da ponovimo i ovo, Mario je oženjen i otac je dvoje djece. Supruga mu je nakon prometne nesreće ostala bez posla s rješenjem privremene nesposobnosti za radni odnos (ima problema sa srcem, štitnjačom, također ima nagnječenje mozga) a jedno im je dijete s posebnim potrebama, boluje od kronične autoinflamatorne bolesti kostiju (propadanje kostiju).

Obitelj živi u gradskom stanu u zagrebačkim Gajnicama za koji plaćaju najam i troškove režija. Obzirom da žive samo od male Mariove invalidske mirovine i dječjeg doplatka, što im niti približno ne pokriva troškove života, u velikoj su potrebi za hranom, odjećom, obućom te novcem za podmirenje režija koje su narasle preko 20 tisuća kuna pa im prijeti deložacija.

Ako ste u mogućnosti, uplate možete izvršiti na IBAN: HR9724020063102811972

Kontakt: Mario Mrkonjić – 092 332 4101

Pomozimo, jer njima je zaista potrebno a davanje obogaćuje onoga koji daje!

Bog vas blagoslovio dobri ljudi!




 

Autor:D.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.