DJEČAK OSTAVIO ODRASLE BEZ TEKSTA: U 30 sekundi otkrio zašto je BOG stvorio bake i djedove! (VIDEO)

Autor: Z. K.

Preteško vam je brinuti o starijima? Pogledajte kako je dječak šokirao odrasle odgovorom na pitanje zašto je Bog stvorio bake i djedove!

Osmogodišnjem dječaku postavljeno je jako teško pitanje. Pitali su ga zašto je Bog stvorio bake i djedove! Dječak je bio iskren i rekao ono što mnogi danas zaboravljaju: ‘Bog je stvorio bake da bi nas voljele i čuvale. To je sve što znam’,  iskreno je rekao maleni. Usput, otkrio je da  njegova stogodišnja baka stup kuće i da je jako poštuje. Međutim dječak je rekao nešto još zanimljivije i pokazao da shvaća vrijednost života. Rekao je ‘da na ovom svijetu nema moje bake, ne bi bilo ni mene!’, u dahu je izgovorio dječak koji može biti primjer svima onima koji tu činjenicu uzimaju zdravo za gotovo u današnje vrijeme pa svoje ‘bake i djedove’ izbacuju iz svojih života jer je ‘preteško’ brinuti o njima.

 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.