Časne sestre koje uzgajaju i puše marihuanu NE POSTOJE!

Autor: Vjera

Riječ je o ženama koje nemaju nikakve veze s nijednom crkvom, a kamoli katoličkom, već samo s glumom!

Posljednjih godina, pa opet i posljednjih dana medijima kruži priča o redovnicama i časnim sestrama koje uzgajaju, prodaju i puše travu. Riječ je naime o ženama koje žive zajedno, nazivaju se “Sisters of The Valley Order” te u svojem dvorištu uzgajaju marihuanu.

Priča o njima obišla je cijeli svijet i to pod naslovima: Redovnice puše travu, časne sestre uzgajaju i prodaju marihuanu itd. O njima su izvještavali brojni svjetski mediji koji su namjerno koristili izraze redovnica i časna sestra, iako ove žene nemaju baš nikakve veze s redovništvom ni životom posvećenim Bogu.

Naime, riječ je o izuzetno strašnoj medijskoj manipulaciji jer časne sestre koje prodaju, uzgajaju i puše marihuanu uopće ne postoje. Ne postoje ni redovnice koje tvrde: Trava je dar od Boga. Postoje samo žene koje se time bave, a usput se vjerojatno namjerno oblače slično katoličkim redovnicama kako bi iste ismijali, ponizili, ali i medijski oskvrnuli.

Je li marihuana grijeh?

Odgovara don Damir Stojić:

“O pitanju grešnosti pušenje marihuane, tj. korištenje droge, katekizam je vrlo jasan:
2291 Upotreba droge uzrokuje goleme štete ljudskom zdravlju i životu. Osim kad je riječ o strogo propisanom liječenju, to predstavlja teški grijeh. Tajna proizvodnja i preprodaja droge sablažnjiva su djela; to je izravna suradnja u zlu jer potiče na ponašanje teško protivno ćudorednom zakonu. Istina je da je to samo biljka, ali pitanje je li Bog naumio da se ta biljka puši, jer posljedica pušenje je nagla promjena svijesti u neprirodno stanje.”

Dakle, jednostavno je. Marihuana može biti lijek iz Božje ljekarne, međutim kao i svaki drugi lijek trebali bi ga koristiti bolesni, a ne zdravi ljudi, jer nije isto liječiti rak marihuanom i pušiti je samo kako bi promijenio stanje svijesti!




 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.