ATEISTI BIJESNE: 155-metarski model Noine Arke otvoren s dokazima da je Biblijsko stvaranje istina!

Autor: Z. K.

Na njoj su radili doktori prirodnih znanosti što je najviše zasmetalo ateiste!

Jedan od najkontroverznijih projekata je zasigurno izgradnja modela Noine Arke koja je izgrađena u Kentuckyju kao muzej sa svrhom dokazivanja da je zaista prije potopa odnosno prije nekih 4-5 tisuća godina ona bila izgrađena i kako je Noa sa svojom obitelji mogao raditi na barci i tijekom boravka u njoj. Zanimljivo je da su se od trenutka najave izgradnje ove arke pa sve do danas uzbunile sve ateističke, liberalne, homoseksualne id. udruge koje i dan danas protestiraju protiv Arke – muzeja koji je otvoren početkom srpnja.

Najviše ih naime smeta činjenica da su na izgradnji ove arke radili većinom sve odreda doktori prirodnih znanosti koji su ovim projektom htjeli dokazati i predstaviti javnosti geološke činjenice koje prikazuju da Zemlja ne može biti stara milijune godina kao i činjenicu da se makro-evolucija o kojoj je govorio Darwin nikada do sada nije dogodila. Također znanstvenici su htjeli prikazati činjenicu da se potop zaista dogodio prije otprilike 4 i pol tisuće godina te da nove analize fosila pokazuju da ti fosili nisu stari milijunima godina (kako nas uvjeravaju) već su nastali kao rezultat brzog zatrpavanja stvorenja djelovanjem vode koja je brzo taložila sedimente koji su zatrpavali stvorenja.

Očekuje se da će Noinu Arku u godini dana posjetiti dva milijuna ljudi, kao i da protesti i žalbe ateističkih udruga nikad neće prestati, s obzirom da je ova arka samo još jedan u nizu dokaza koji potvrđuju Biblijski Postanak svijeta.

>>>NAJKONTROVERZNIJI FILM IKAD! SVIJET JE NA NOGAMA jer je dokazao da je Zemlju stvorio Bog! (VIDEO)

 

 




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.