ZABORAVLJENA ISTINA: Židovski rabin pokrenuo lavinu: ‘Isus dolazi… Obratio mi se’(VIDEO)

Autor: Z. K.

Židovi masovno prihvaćaju Isusa! On djeluje!

U Izraelu u zadnje vrijeme veliku pažnju plijeni tema o Židovima koji vjeruju u Isusa. Mnogi navode da je njihov rast u broju najznačajniji od vremena kada je živio Isus i vjeruju da je mesijanski pokret na rubu probuđenja. „Ovo je po prvi puta da se izraelsko društvo vidljivo otvara i počinje razmatrati tko je Isus“ rekao je vođa mesijanskih Židova Asher Intrater i dodao: „Ovo bi moglo biti čudo i početak milosti i naklonosti za nas u cijeloj zemlji.“ I zaista je! Velik broj ljudi čudesnim zahvatima u svojim traženjima dolazi do jednog jedinog imena na početku i kraju svakog puta – ISUS.

Za rastući fenomen Židova koji posljednjih godina prihvaća Isusa Krista zaslužno je i mistično iskustvo iz 2006. godine kada se Mesija ukazao tada  vodećem židovskom rabinu pred kraj njegova života i nagovijestio kada stiže. Nitko nije očekivao ono što je uslijedilo…Rabin je izašao u javnost s cijelom istinom Židovima rekao ime Mesije koji dolazi ! Brojni židovski svijet se, malo je reći iznenadio, jer je rabin otkrio da je Mesija – Isus.

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.