Facebook Simona Mijokovic

Simona rodila malenog Joshuu i poručila: On je svjedočanstvo Srca Isusova… Pročitajte predivan status sretne majke

Autor: Vjera

Simona je na Facebooku podijelila radosnu vijest, 23. lipnja na svijet je došao maleni Joshua

Simona Mijoković danas na blagdan Presvetog Srca Isusova na svijet je donijela malenog Joshuu. Simona je radosnu vijest objavila na Facebooku.

Posvjedočila je kako je baš današnji blagdan, odnosno Srce Isusovo u iščekivanju djeteta bilo posebno čašćeno.

“Danas na Presveto Srce Isusovo U 15 h u moje naručje došao je moj Joshua. Ima 3470g, 53 cm.

Moj Joshua je svjedočanstvo Srca Isusova.

Cijelu trudnoću molila sam Srcu Isusovom , svaki dan prikazivala mise , svaki tj. klanjanje – Srce Isusovo , doktori su od 31 tj. ( kada sam završila u bolnici ) govorili Joshua će doći ranije, najkasnije do 35 tj. možda izdrži do 36, mi mislili do 37 pa do sv. Ante dođe. Evo Joshua izdržao do kraja – došao 23.6 na BLAGDAN SRCA ISUSOVA.”, napisala je Simona, presretna majka i malene Gabrijele.

Simona je poručila i da su točno dvije godine prošle otkako je hodočastila u Jeruzalem gdje je išla prikazati Isusu koji je njezin put.

Dodala je još jednu čudesnu podudarnost:




“I jošzamislite današnje čitanje 1 Ivanova – to je Gabica čitala na našem vjenčanju. I još 1 čitanje o Mojsiju (a mi cijelu trudnoću pričamo o Mojsiju i Jošui).

I naravno, pjesma koja je svirala u sali kada su mi ga dali u naručje je bila OTVORI OČI MOG SRCA , OTVORI GOSPODE TI, ŽELIM TE VIDJETI …”, napisala je Simona uz zahvalu Srcu Isusovu.

 




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.