Hrvoje Jelavic/PIXSELL

PROHODALA NAKON 18 GODINA: U Međugorju sam pronašla kamen u obliku srca, ozdravila i prohodala

Autor: dnevno.hr

"Dugujem Međugorju i Kraljici Mira svoj život koji je sada posve drugačiji", kazala je Kandađanka.

Linda Christy iz Kanade ovih je dana četvrti put u međugorsku župu hodočastila i tom je prigodom za program radiopostaje “Mir” Međugorje svjedočila o svom ozdravljenju koje se dogodilo prije šest godina. Christy je dulje vrijeme vezana uz invalidska kolica, a punih je 18 godina hodala uz pomoć štaka, no  lipnju 2010. godine ozdravila je na Brdu ukazanja, kako kaže, po zagovoru Gospe Kraljice Mira i potom potrčala na Podbrdu., prenosi večernji.ba.

Nakon toga je s mužem dva sata molila na Brdu ukazanja pokraj Gospina kipa. Na drugu je obljetnicu svoga ozdravljenja donijela sve svoje nalaze, dijagnoze i drugu medicinsku dokumentaciju te ih predala u Informativni centar “Mir” Međugorje.

 “Nisam znala puno o Međugorju. Čitala sam knjigu o Međugorju koja je slučajno padala s mog ormara. Zbog toga sam je čitala i jako željela doći u Međugorje”, kazala je  Došla je slučajno, sasvim slučajno, u invalidskim kolicima.  Odlazak na Brdo ukazanja bio je jako težak za nju, a neki ljudi pokušali su je i odvratiti od toga. Samo penjanje trajalo je nekoliko dugih sati.

“Moje je stanje bilo takvo da me osamnaest godina moj muž morao odijevati jer ništa nisam mogla učiniti sama. Dugujem Međugorju i Kraljici Mira svoj život koji je sada posve drugačiji. Kako sama imam iskustvo života u nepodnošljivim bolovima, odlučila sam se posvetiti ljudima koji trpe velike bolove. Vi ste tako blagoslovljeni što možete živjeti u Međugorju. Kada se vratim u Kanadu, moje srce ostane u Međugorju”, ističe Linda Christy.

 Liječnici su priznali kako je za njih to ozdravljenje neobjašnjivo. Sada se, vidjevši što je život, posvetila ljudima koji pate od velikih bolova i pomaže im. Ovo je samo jedno od ozdravljenja o kojima se dokumenti čuvaju u Informativnom centru “Mir” Međugorje, a koja su predočili hodočasnici iz svih dijelova svijeta, piše večernji.ba.

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI