hr.wikipedia.org

MOŽDA SE I VI BORITE S OVIM: Ispovijedio se u Međugorju, bila je to vanredna milost, a onda su došle poteškoće… (VIDEO)

Autor: I.A.

Ivan je dobio vanrednu milost na ispovijedi nakon koje je Gospodin počeo oblikovati njegovo srce.

Svjedočanstvo o životnoj ispovjedi koje je pred vama snažno je svjedočanstvo za sve one koji još nisu u srcima shvatili što nam Gospodin pruža kroz ispovijed, ali i na utjehu onima koji osjećaju da se nisu dobro ispovjedili i koje možda muči prihvaćanje Božje milosti oproštenja.

Nakon ove ispovijedi, svjedoči Ivan, u njegovom životu sve se promijenilo na bolje.

Ivan je prije ispovijedi zapisao čitav svoj život i ispovjedio ga. Osjetio je milost Božju i promjenu koja je odmah nastala u njegovom srcu, rasterećenje od grijeha koji su pritiskali njegovu dušu. Ivan nikad prije nije napravio životnu ispovijed, nije znao kako se to čini, ali noć prije ispovijedi pomolio se na tu nakanu, da mu Gospodin pruži milost dobre ispovijedi.

Čim je krenula ispovijed, svjedoči, počeo je plakati, a s njim je plakao i svećenik. Nakon što bi rekao svoj grijeh odmah bi zahvalio Isusu što mu je oprostio. Nakon te ispovijedi nije činio niti jedan smrtni grijeh.

Njegov život se promijenio, osjetio je slobodu. Iako je u tom trenutku vanredne milosti vjerovao da više neće griješiti, osjećao se svet, došli su problemi. Osjetio je da mu se srce stvrdnulo, i počeo se plašiti ispovijedi. Uhvatila bi ga panika prije ispovijedi. Događalo mu se da bi blokirao na samoj ispovijedi. Molio je Isusa da mu pokaže u čemu je problem.

U razmatranju došla mu je slika sina kako trči ocu. Shvatio je da ima krivu sliku o Bogu. Boji se suočiti sa sobom, sa Gospodinom. Dok ide na ispovijed takvo mu je bilo stanje u srcu da je čekao da ga Bog osudi, svjedoči Ivan. Nije prihvatio da je Bog ljubav, da je Bog milosrđe. Isusa je molio da ga oslobodi tog razmišljanja, a svoje sljedeće ispovijedi činio je čitajući s papira.

Poslušajte ovo predivno svjedočanstvo u cijelosti:




Autor:I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.