Poznatom muslimanu i liječniku na samrti je prišao Isus te mu rekao….

Autor: Vjera a

Nevjerojatno svjedočanstvo obraćenja muslimana poznatog cijelom islamskom svijetu!

Dr. Nasir Saddiki je bio musliman i ne samo to bio je direktni potomak prvog kalifa cijelo islamskog svijeta, zbog čega je njegovo prezime poznato u cijelom islamskom svijetu. Nakon što je hitno prevezen u bolnicu jer mu se iznenada pojavila neka smrtonosna bolest nalik gubi, dobio je visoku temperaturu a neki od organa počeli su otkazivati. Liječnici su predvidjeli da će biti mrtav do jutra. No, te noći u njegovu sobu došao je Isus Krist i rekao: “Ja sam Bog kršćana. Ja sam Bog Abrahamov, Bog Jakovljev, Bog Izakov.”
Bolest se počela povlačiti istog trena, a on je postao kršćanin. Nekoliko mjeseci nakon toga njegov brat musliman preminuo je na drugom kraju svijeta te je spremljen u mrtvačnicu.  Naisr i njegova supruga znajući da se neće spasiti ako umre,  tada su molili Isusa Krista sedam sati da ga oživi, i brat je oživio u mrtvačnici.

Danas Nasir s radošću svjedoči istinu o Isusu Kristu preko ovog moćnog svjedočanstva…

Pogledajte ovo nevjerojatno svjedočenje

Autor:Vjera a
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.