Padre Pio ozdravio nepokretnog dječaka nevjerojatno nesebičnom žrtvom!

Autor: Vjera

Koliki od nas su spremni dati svoj život za drugoga? Padre Pio to je učinio za malenog, nepoznatog dječaka!

Rocco Falatico primio je mnogo blagoslova tijekom života, no onaj najvažniji dogodio se kada je kao 24-godišnjak 1964. posjetio San Giovanni Rotondo. Rocco Falatico primio je mnogo blagoslova tijekom života, no onaj najvažniji dogodio se kada je kao 24-godišnjak 1964. posjetio San Giovanni Rotondo.
Naime, Rocco je primjetio kako njegov dvogodišnji sin Rocky počinje imati problema s hodanjem. Liječnici su otkrili kako dječak boluje od malignog tumora na mozgu. Rocky je hitno operiran no kirurzi nisu uspjeli ukloniti cijeli tumor. Kad je iz bolnice stigao kući nije više mogao hodati, a liječnici su kazali da su izgledi da ponovno prohoda minimalni. Nakon što je prošao 13 tretmana radioterapijom, doktori više nisu mogli ponuditi nikakvu nadu roditeljima jer procjena da će ozdraviti bila je u omjeru jedan naprema sto tisuća.
Charles Mandina, koji je radio u istoj tvrtki kao dječakov otac Rocco, upravo se vratio iz San Giovanni Rotonda i njegov entuzijazam prema Padre Piju bio je zarazan.
Kad mu je ispričao mnoga svjedočanstva o svecu, Rocco je sa sinom odlučio otputovati iz Kalifornije u Italiju i zatražiti osobni susret s Padre Pijom kako bi se pomolio za Rockyja. Prvi put u posljednjih nekoliko mjeseci Roccu se vratila nada.
Po dolasku odmah se zaputio na u crkvu gdje je Padre Pio blagoslivljao Presvetim Sakramentom. Rocco je primjetio kako svečevo lice zrači posebnom duhovnošću, ništa slično prije nikada nije doživio.
Sljedećeg dana imao je priliku osobno ga susresti. Padre Pio položio je ruku na njegovu glavu i njegova sina.
– Bio je to doživljaj kao da sam u prisutnosti samog Krista – kazao je Rocco koji je u tom trenutku pao na koljena.
Pod tim dojmom nije uspio spomenuti svecu da se pomoli za njegova sina. Sljedećeg dana ponovno je dobio dopuštenje otići u sakristiju vidjeti Padre Pija. Ponovno, pod snažnim dojmom njegove prisutnosti, nije uspio izustiti ni riječ.
Nakon toliko dugog puta i dva susreta sa Padre Pijom pri čemu nije uspio ni spomenuti bolest svoga sina, Rocco je na komad papira napisao molitvenu nakanu i predao ju svečevu subratu u samostanu, zamolivši ga da mu osobno uruči pismo.
Sutradan je saznao kako je Padre Pio tijekom Svete mise ponudio svoj život za ozdravljenje malog Rockyja.
Poslije Euharistije, Padre Pio preko prevoditelja poručio Roccu: “Ako želiš da tvoj sin ozdravi, moraš živjeti u savršenoj Božjoj milosti. Moraš se potpuno predati Njegovoj volji jer život tvoga sina ovisi o tome.”
Rocco i njegov sin proveli su četiri dana u San Giovanni Rotondu, a po povratku u Ameriku Rockyjevo se stanje počelo drastično popravljati. Uskoro su liječnici mogli konstatirati samo da je dječak potpuno zdrav iako mu je dijagnosticiran rak u posljednjem stadiju. Rocky od tada više nije imao nikakvih ozbiljnijih zdravstvenih problema.

14348769_1695553924104358_367948904_n
Sv. Padre Pio blagoslivlja malog Rockyja

Svjedoćanstvo objavljeno na – Čudesa svetog Padre Pija

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.