Igor Kralj/PIXSELL

OSVOJIO ZLATO ZA HRVATSKU I OTKRIO: ‘U prsluku nosim čudotvornu medaljicu Blažene Djevice Marije!’

Autor: Z. K.

Vjera mu je sve

Josip Glasnović hrvatski je olimpijac koji je prvi razveselio Hrvatsku osvojivši prvo zlato za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Riju. u Intervjuu za Laudato, Glasnović je otkrio sve o streljaštvu, sportu o kojem se malo zna, otkrio je i kako mu je obitelj na prvom mjestu i kako je ovu prvu medalju posvetio upravo svojoj kčerci Pauli koja ima samo godinu i pol, te svojoj supruzi Ani koju smatra najvećom podrškom. No, kako bez vjere ništa nema, Glasnović je otkrio i koliko mu je vjera važna.

‘Vjera mi je u životu sve. Gospodin mi je puno pomogao u osvajanju zlatne medalje u Riju. Vjera i molitva mi puno pomažu u prevladavanju životnih prepreka pa tako i na treninzima i natjecanjima. Mogu Vam otkriti da u svojem streljačkom prsluku imam posvećenu čudotvornu medaljicu Blažene Djevice Marije. Oko njene slike piše: ‘O Marijo, bez grijeha začeta, moli za nas koji se tebi utječemo’, kaže Glasnović, kojem u daljnjem natjecanju i mi želimo blagoslov i sreću!

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.