dave

OSNIVAČ METALLICE OTKRIO: ‘Bendovi služe sotoni jer misle da tako bolje sviraju!Mene je spasio Isus!’

Autor: Z. K.

Jedan je od rijetkih koji se uspio odmaknuti od sotonizma na glazbenoj sceni!

Jedan od osnivača benda Megadeath i jedan od prvih članova mega popularnog benda Metallica, Dave Mustaine prije nekoliko godina  posvjedočio je za portal Infowars o svojemu obraćenju i pogledima na svijet.

Pričao je o svom glazbenom iskustvu, političkim zbivanjima ali i o svojoj odluci da postane kršćanin. Dave je iskreno rekao kako gotovo svi rock bendovi potpuno svjesno ulaze u sotonizam jer smatraju da ako su sotonisti, bolje sviraju. Isto tako potvrdio je da unutar svjetske glazbene scene postoji jedan organizirani sustav propagande sotonizma, a kojemu se rijetko tko odupire ili se može oduprijeti.

Dave je jedan od rijetkih koji je prekinio svoj ugovor sa sotonom, pokajao se i predao sebe i svoju obitelj Isusu Kristu. Kako svjedoči odbacio je sotonizam i stavio Boga i obitelj na prvo mjesto. Shvatio je da je okultizam, koji je sastavni dio glazbene scene doslovce uništio njegov život. No kada mu je bilo stravično teško i gorko, zavapio je i pogledao u nebo. Tamo je bio križ. On je odmah znao što mu je činiti i krenuo je u crkvu. Od tog trenutka sve se promjenilo, cijeli njegov život. Sada Dave pripada Kristu i ne srami se o tome svjedočiti. Intervju od sat vremena možete pogledati u nastavku.

Autor: Z. K.

ZADNJE VIJESTI