NOVO OZDRAVLJENJE Žena koju je tumor na mozgu prikovao za kolica skočila iz njih – Ja idem prema Isusu!

Autor: Z. K.

Čudesno ozdravljenje mlade Sicilijanke potreslo je sve prisutne, a trenutno se istražuje!

 

U utorak, 27 rujna u Lourdesu, poznatom marijanskom svetištu u Francuskoj dogodilo s novo čudesno ozdravljenje. Tijekom hodočašća talijanskih hodočasnika, hodočasnici udruge Unitalsi čekali su u redu za izvorsku vodu iz špilje u kojoj se 1858. dogodilo ukazanje blažene Djevice Marije, za koju hodočasnici vjeruju da ima ljekovita svojstva jer je sama Gospa pri ukazanju malenoj Bernardici rekla: ‘Pijte s ovog izvora i operite se’. Nakon toga voda se počela smatrati ljekovitom, a potvrđeno je da je od 69 čudotvornih znanstveno provjerenih ozdravljenja u Lourdesu njih  čak 50 povezanih s dodirom te vode!

Među hodočasnicima tako je u redu čekala i 28-godišnja Sicilijanka s tumorom na mozgu, koja je zbog tumora vezana za invalidska kolica već dugi niz godina. U Lourdesu je bila u pratnji svoje majke koja joj je pomagala s kolicima približiti se vodenom bazenu. Prema nekoliko iskaza mlada žena je u dodiru s vodom  doslovno skočila iz kolica, na zaprepaštenje svih prisutnih i kao da je posve zdrava potrčala prema špilji u kojoj se dogodilo ukazanje Blažene Djevice Marije. Pred sam kraj ona se zaplela u svoje noge i pala a u susret joj je priskočila i liječnička pomoć koja je odmah započela istraživanje njezina stanja. Približili su joj se i svećenici koji su molili i plakali od radosti kada je mlada žena opet ustala i krenula prema Gospi. Novinari, Ufficio Stampa Basilicata, koji su se tamo zatekli kažu da je doživljaj bio prekrasan, kako su istog dana u popodnevnim satima ponovno sreli tu mladu ženu koja se kretala sama, bez ikakve pomoći te su joj postavili pitanje: kuda ide? Ona im je odgovorila: ‘Samo prema Isusu’.

>>>>NOVO ČUDO U LOURDESU: Od rođenja gluhonijema djevojčica OPET ČUJE i GOVORI!

 

 

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.