OSOBLJE MRTVAČNICE U ŠOKU Muslimanku mrtvu dva dana Isus podignuo iz mrtvih!

Autor: Vjera

Na tisuće ljudi viđa Isusa u snovima i vizijama, a svjedočanstva o nadnaravnim čudesima upravo kod muslimana više nisu tako rijetka!

Prema njezinom svjedočanstvu, žena, imenom Sabina, kaže da je, dok je ležala u mrtvačnici okružena truplima, imala viziju drveta koje raste na vrhu bunara, izvještava Assist News.

Iz stabla toga drveta, grana se pomaknula prema njoj. Grana se tada pretvorila u meso i Sabina je začula riječi: „Ako uhvatiš moju ruku, vratit ću te u život.“ Sabina je napravila kako joj je rečeno. Tada se probudila i začula glas doktora koji su tražili nestalo truplo – njezino truplo, piše Cristian Today

„Živa sam. Ne brinite.“, povikala je preplašenim doktorima. Medicinsko joj je osoblje ponudilo vodu, odjeću i hranu, te su joj uredili prijevoz do bolnice za istraživanja u sklopu moskovskog sveučilišta, gdje je otputovala u središnju Aziju kako bi posjetila svog sina koji je bio u zatvoru.

Preneraženo bolničko osoblje nije moglo objasniti kako je Sabina oživjela nakon što je provela dva dana u komi, a nakon toga još dva dana u mrtvačnici.

Kada se vratila u svoj dom negdje u središnjoj Aziji, Sabina je imala još jedno veliko iznenađenje za svoju obitelj. „Moram još negdje poći.“ Rekla je svojim kćerima.

Krenula je u pentekostalnu crkvu i spremno objavila svoju vjeru u Isusa Krista, tako napuštajući svoju dosadašnju muslimansku vjeru.

Ruka koja ju je podigla iz bolničke odore u mrtvačnici, te ju vratila u život, neporecivo pripada Isusu. Zato Ga je tako spremno prihvatila nakon što se vratila kući, kao zahvalnost za Njegovu spasonosnu milost. Nakon što je rekla svojim šesterima kćerima i sinu kako se vratila u život, svi su se preobratili na kršćanstvo. Prošle godine, Sabina, koja sada ima 63 godine, svjedočila je obračenju vlastite 92-godišnje majke i nećaka na kršćanstvo. Nedugo zatim, Sabinina se najstarija kćer, koja je i ovo ljeto bila vrlo skeptična prema kršćanstvu, okrenula Isusu.

Slava Isusu!

 

 

IZVOR

Autor: Vjera

VEZANE VIJESTI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.