Molio je devetnicu Malom Isusu da mu promjeni život! Nije vjerovao što se dogodilo 12 sati kasnije!

Autor: Vjera

Nakon devetnice slijedi nešto posve nezamislivo!

Kolumbijski zabavljač koji je nekad o sebi mislio da je dovoljno dobar jer dariva u dobrotvorne svrhe… suočava se s obiteljskom tragedijom. U četiri godine izgubio pet članova obitelji. A onda je, pred Božić, počeo moliti Devetnicu Malom Isusu da mu promijeni život. I to se dogodilo. Bio je otet. Bačen u neku pećinu. A u toj pećini doživio je mistično iskustvo susreta s Bogom i sa vjerskim istinama… Sada ide po svijetu i svjedoči o Božjoj milosrdnoj ljubavi koja ga je promijenila…

Svjedočanstvo u audio obliku možete pronaći na stranici MLADIFEST – gdje je Marino imao ovo svoje svjedočanstvo, a prenosi ga magnifikat.hr

Rođen sam u Kolumbiji, u Južnoj Americi.

Odrastao sam u katoličkoj obitelji. Kada mi je bilo 14 godina udaljio sam se od katoličke vjere i prigrlio svaku vrstu filozofija i čarolija. Nastavio sam živjeti život daleko od Boga. Kad sam imao 20 godinu, oženio sam se i odselio sam se u Njemačku. Otišao sam u grad Hamburg i studirao na sveučilištu u Hamburgu. Studirao sam umjetnost i postao sam glumac i kompozitor. Poslije 6 godina i nakon diplome otišao USA. Počeo sam karijeru kao zabavljač. Glumio na tv, filmovima, i potpisao za SONY iz New York i imao jedan bend od 10 članova. Imao sam mnogo ploča i išao šim svijeta s bendom.
S dvadeset tri godine živio sam u smrtnom grijehu i rastao u životu koji je bio usmjeren samo na mene. Tražio sam samo svjetska blaga, novac i užitak. Nastavio sam živjeti u Kaliforniji tako – nastavio svakom vrstom astrologije, magije i svakom vrstom yoge, reikija, … sve što znamo kao New Agea. U godini ’97. otišao sam nazad u Kolumbiju.
Bilo je Božićno vrijeme.
Moja obitelj je bila tužna jer smo izgubili pet članova obitelji u četiri godine. (!!!) Prvo sam izgubio ženu od raka. Onda sam nekoliko mjeseci, kasnije izgubio brata u jednoj nesreći na Bahamama. Nekoliko mjeseci kasnije umro je moj otac. Dva mjeseca kasnije još 1 brat u Kolumbiji. Dva mjeseca poslije umrla je i moja majka. !
Moja sestra je bila vrlo tužna – ostale su samo 4 sestre i ja- jedna moja sestra je mislila da će ona biti sljedeća da umre. Ona me pozvala da idemo u crkvu i molimo DEVETNICU DJETETU ISUSU.

Ali ja nisam vjerovao u Isusa niti da je on Bog. Otišao sam u Crkvu sa sestrom samo da joj udovoljim. Svećenik je započeo devetnicu riječima: ”Onaj tko moli devetnicu s pobožnošću primit će milosti od djeteta Isusa. Mislio sam – trebam iskoristiti šansu.

Ali nisam vjerovao da govorim Bogu. I pitao sam dijete Isusa DA PROMJENI MOJ ŽIVOT. Nisam imao pojma u što se upuštam. Jer on je promijenio moj život 12 sati nakon devetnice.
Devetnica završava 24.  prosinca s polnoćkom. I dakle, u ponoć na 25. prosinca dok sam putovao na plantažu kave koja pripada mom ujaku, 6 momaka (bandita) iskočili su iz drveća s puškama i me kidnapirali su me.
Oni su zavezali moje ruke otraga i stavili mi kapuljaču na glavu i doveli me u džunglu. Oko pasa su mi svezali konopac kakav se koristi za stoku. Puškama su me gurali kroz šumu cijelu noć. Kad je sunce izlazilo stavili su me u neku pećinu duboko u džunglu. Pećina je puna bila šišmiša i izmeta od šimiša. Iz tog izmeta su izlazili i puzili razni kukci koje su me grizli. Kasno popodne čuo sam njihove svađe. Oni su govorili na radio raspravljajući se da neće duže čekati. Ljudi koji su me trebali pokupiti nisu dolazili. Proveo sam 15 dana u toj pećini prije nego su došli po mene. Kada su došli, ja sam bio veoma slab jer su me hranili jedan put dnevno. Hranili su me korijenjem, divljim voćem i prvljavom vodom.

Kad su me izvukli rekli su da mi da moram platiti visoku otkupninu. Pokazali su mi da imaju podatke o cijeloj mojoj obitelji. Rekli su ako pobjegnem ili ne platim da će poubijati sve iz moje obitelji. Osudili su me na smrt jer sam vidio lica onih koji su me dovezli u džunglu.
Rekli su mi čim platim otkupninu da će me ubiti. Tu noć sam trebao provesti u pećini, a sljedećeg dana sam trebao ići negdje drugo. Ponovo su mi svezali ruke, stavili kapuljaču na glavu i bacili u tu pećinu.

Tu noć u pećini sam imao mistično iskustvo s Bogom  koje je zauvijek promijenilo moj život. U središtu tog gdje sam se nalazio pokušao sam se uhvatiti za nešto u sebi. Ali sve što sam imao je poganska filozofija, magija i čarobnjaštvo, ništa od toga mi nije pomagalo. Znao sam da sam u velikoj nevolji. Tog momenta sam počeo ići kroz iskustvo ali nisam znao da to dolazi od Boga. Počeo sam gledati svoj život. Počeo sam promatrati svoj život od 3 godine. Bio sam na triciklu, lomio sam cvijeće i štapom udaram i uništavam . Bio sam tako preplašen i nisam shvaćao.

Kako je to bilo moguće da u  47. godini proživljavam život iz razdoblja kad sam imao 3 godine. I tako sam nastavio gledati život u dobi od tri godine. Ono što se može nazvati iluminacija svijesti. Prvo sam mislio da imam temperaturu. Onda sam pomislio da gubim razum. Ali sam  prestao pokušavati shvatit što se događa. A kad sam vidio sebe u godinama od 12, 13.. počeo sam osjećati strašnu bol. Bol mojih grijeha. Bio sam čovjek koji nije vjerovao u grijeh. Ali osjećao sam svaki djelić onog što sam učinio naopako. Gledao sam sav moj život, ne samo grijehe nego i ono što je bilo dobro. Što je bilo dobro prolazilo je bezbolno. Ono što je bilo loše i bolno činilo se da ne prolazi.

Mislim da sam vidio i cijeli svoj život. A onda sam se vidio u jednoj viziji s Bogom. Pojavio sam se na vrh neke planine. Okrenut sam glavom prema zemlji, prema travi i kad sam gledao okolo mogao sam vidjeti još veću planinu. Na vrhu te planine vidio sam grad od Svjetla. Najljepši mogući grad. Mogao sam znati što je to točno. Čak iako je to bilo vrlo daleko od mene mogao sam vidjeti ulice i zgrade. (…) bilo je tako predivno da nikad neću biti sposoban to izraziti riječima. I kad sam gledao na drugu stranu vidio sam svoje tijelo u onoj pećini u kojoj su me držali.

Ubrzo su Marina pustili i sada je njegov glavni cilj širiti istinu Evanđelja po svijetu koja ga je duboko u tmini vlažne pećine osvijetlila, kao njegov život!

Autor: Vjera