MEĐUGORJE: Dječak ozdravio od raka kostiju na Podbrdu

Autor: D.B.

Stephen Reilly, 11-godišnjak, vodio je bitku sa rakom kostiju više od 5 godine, ali je ozdravio samo nekoliko tjedana nakon posjeta Međugorju, prenosi portal Medjugorje-info.

Njegovi roditelji svjedoče: “Stephen je imao 6 godina kad mu je dijagnosticirana bolest, vrlo progresivna vrsta raka kostiju, kod njegovog desnog koljena u travnju 2011. godine. Prošao je 8 mjeseci tešku terapiju, i imao je operaciju kako bi otklonio tumor. U prosincu 2012. godine, nakon operacije, počeo je krvariti, i skoro smo ga izgubili!

Tijekom sljedećih tjedana, njegova noga je počela oticati, i saznali smo da se rak vratio. Nakon dva danja testiranja, doktor nam je rekao da se rak proširio!” Radi toga je Stephanova desna noga amputirana u siječnju 2013. godine. Dva tjedna poslije, doktori su pronašli još jedan tumor koji mu se pojavio, ali njegovi roditelji nisu odustajali od nadanja, i odlučili su Stephana odvesti u Međugorje.

Otac Michael je rekao za Connacht Tribune:

“Moja žena Nora je čekirala karte za put i mi smo tamo otišli u travnju 2013. godine. Kad smo došli u Međugorje, nosio sam ga u rukama na Brdo Ukazanja. Bilo je vrlo teško popeti se do mjesta gdje se Gospa ukazuje. Iduće jutro pridružio sam se grupi hodočasnika u polasku na brdo koje se zove Križevac, koje je visoko oko 500 metara, i još je puno teže popeti se na njega. Ja sam imao obećanje da ako Stephan preživi, odvesti ću ga na vrh!”

Tijekom penjanja na Podbrdo, Stephen je rekao svojim roditeljima da je vidio da se da se kip Gospe miče, a Michael je rekao da je vidio nekakvu vrstu svjetlosti koja je poput velike ruke prešla preko Stephanove glave! Manje od tjedan dana nakon povratka kući, Stephanovi nalazi su pokazali veliki napredak. Njegovo stanje se i dalje sve više poboljšavalo, sve dok su liječnici prije 2 mjeseca i službeno proglasili: “Stephan je pobijedio rak!”

Dana 30. travnja, Michael je ponovo doveo sina u Međugorje, baš kao što je obećao.




Autor:D.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.