Kći sotonističkog svećenika spasila Krv Kristova! Danas svjedoči: ‘Kristova krv nikada nije izgubila svoju moć’

Autor: Vjera

Kao malenu djevojčicu otac ju je zlostavljao, morala je rađati djecu koju su onda žrtvovali na sotonskim ritualima ali naposlijetku Isus je učinio čudo te spasio i nju i oca.

Kao kći sotonističkog višeg svećenika ova žena kao djevojčica proživjela je strahote. Kako svjedoči, izvana je njezina obitelj izgledala potpuno normalno ali unutar četiri zida događao se pravi pakao. Otac ju je zlostavljao, i to na način da čim je mogla imati djecu morala je rađati njegovu djecu u tajnosti koju bi onda žrtvovali na sotonističkim ritualima na kojima je i sama sudjelovala. Bila je prisiljena piti ljudsku krv te je kao dijete živjela potpuno rastrojena. U to vrijeme jedna susjeda kršćanka ju je pozvala da joj govori o Isusu. Kako svjedoči, Isusa je odmah pozvala u svoje srce, nakon čega se udala za prvog muškarca koji je naišao kako bi pobjegla od strahota u svojoj obitelji. Ubrzo se rastala, napravila abortus i pod velikim pritiskom slomila se te sjetila Isusa o kojem joj je govorila susjeda i otišla u crkvu. Počela je proučavati Božju Riječ i malim koracima ići do Isusa koji ju je vodio prema Krvi Kristovoj u svetoj pričesti. Proces je trajao i nije bilo lako, međutim kako danas svjedoći, Krv Kristova posve ju je oprala od svih boli i rana a uspjela je i oprostiti svome ocu. Naposljetku i sam otac upoznao je Isusa…Pogledajte moćno svjedočanstvo koje nam pokazuje da naš Isus i one zastrašujuće boli može i želi okrenuti na dobro ako mu se predamo…

>>>Bio je sotonistički svećenik, a sada je svetac Katoličke crkve!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.