Dječak čudesno ozdravio nakon što je u snu vidio svetog Josipa i bradatog starca!

Autor: Vjera

Čudesa i ozdravljenja po zagovoru Padre Pia događaju se i danas. O tome svjedoči nemali broj svjedočanstava diljem svijeta

Sa stranice posvećene čudesima Padre Pia  donosimo dva svjedočanstva čudesnih ozdravljenja po zagovoru ovog sveca.

Vidio sam svetog Josipa i bradatog starca

U rujnu 2015. ispod jezika mog djeteta pojavio se bijeli mjehurić. Prvo sam pomislila da je riječ o nekoj prolaznoj bolesti no kako su dani prolazili, mjehurić je bio sve veći. Posjetili smo liječnike koji su kazali kako se radi o ranuli (velika mukokela koja se javlja u obliku velikog mjehura ispod jezika, a nastaje traumom kanala žlijezde) i zakazali operaciju 9. veljače 2016. 

Tog sam dana počela moliti sv.  Padre Pija i sv. Franju Paulskog da pomognu mojem djetetu i zaštite ga. Nekoliko dana prije operacije mojem se sinu nešto neobično dogodilo u snu; probudio se i počeo vikati kako je vidio sv. Josipa i bradatog starca koji je brao voće i povrće u vrtu. Pokušala sam ga smiriti i upjela ga uspavati. U ponedjeljak 8. veljače odvela sam ga u bolnicu i razgovarala s kirurgom i anesteziologom o sutrašnjoj operaciji. Kako sam boravila u sobi sa sinom, te me noći probudio i kazao da je vidio Raj. Priznajem, u tom sam se trenutku jako preplašila no ujutro je liječnik nakon vizite utvrdio kako je ranula posve nestala i otkazao operaciju!

Da bi zahvalili svecu na zagovoru odmah smo se uputili u Rim, gdje su bila izložena tijela sv. Padre Pija i sv. Leopolda Bogdana Mandića. Nakon sati čekanja u redu, jedan je zaštitar prišao i primio moga sina kako bi ga prenio i dao priliku da dotakne stakleni sarkofag u kojem je bilo tijelo sv. Padre Pija.

Suprug i ja bili smo zatečeni jer nismo tražili da zaštitar učini nešto tako. On nam je kazao kako je osjetio veliku želju da našeg sina primi u ruke i odnese blizu svečeva tijela. Nama je to bila potvrda da je Padre Pio posebno želio našeg sina u svojoj blizini. Antonelle

Progledala uz Padre Pia

“Imala sam velikih problema s oba oka. Cijelo sam vrijeme trpila jake bolove, a mogla sam vidjeti vrlo slabo. Otišla sam u više bolnica, posjetila nekoliko specijalista, da bi mi na kraju dijagnosticirali ireverzibilno očno krvarenje. Još gore, kazali su mi kako u blizini očiju najvjerojatnije imam tumor te da ću na kraju oslijepiti. Nema lijeka, rekli su.
Nakon što sam doznala ovu strašnu vijest, pala sam u depresiju i postala vrlo tjeskobna. Uskoro sam morala na putovanje, a kako sam prolazila nedaleko Beneventa, odlučila sam svratiti u Pietrelcinu.
Tijekom obilaska jedne od soba u samostanu gdje je nekoć Padre Pio boravio, dogodilo se nešto neobično. Molila sam za svoju obitelj kada me preplavio neobično intenzivan nježni miris. Vraćajući se vlakom prema Rimu, duboko sam promišljala što se dogodilu u toj sobi i na kraju odlučila moliti Padre Pija za zagovor kako bi mi Bog vratio vid. Molila sam s koliko sam god snage mogla. Nije prošlo dugo vremena i molitva je uslišana. Liječnici koji su mi i dijagnosticirali bolest, nakon novih pregleda pogledavali su se potpuno začuđeni jer nisu mogli objasniti kako, nakon svega, imam savršen vid.”

Autor: Vjera

VEZANE VIJESTI