ČUDO U MEĐUGORJU: Gospa se OPET ukazala, ovaj put na nebu?!(FOTO)

Autor: Z. K.

Vidjeli Gospu na nebu na dan kada vidjelica prima poruku?!

Svakog 2. u mjesecu Gospa u Međugorju šalje poruke preko vidjelice Mirjane Dragičević. Ovoga puta, 2. ožujka Gospa je poslala sljedeću poruku:

‘Draga djeco,

moj dolazak vama je dar nebeskog Oca za vas. Po Njegovoj ljubavi dolazim vam pomoći naći put istine, naći put do moga sina. Dolazim vam potvrditi istinu. Želim vas podsjetiti na riječi moga sina. On je izgovarao riječi spasenja za cijeli svijet. Riječi ljubavi za sve. Ljubavi koju je dokazao svojom žrtvom. Ali, i danas ga mnoga moja djeca ne poznaju. Ne žele Ga upoznati. Ravnodušni su, ali radi njihove ravnodušnosti moje srce bolno pati. Moj sin je uvijek bio u Ocu. Rađajući se na zemlji donio je božanstvo, a od mene je stekao ljudskost. S njim je nama došla Riječ. S njim je došla svijetlost svijeta koja prodire u srca, obasjava ih, ispunjava ih ljubavlju i utjehom. Djeco moja, moga Sina mogu vidjeti svi oni koji ga ljube. Jer, Njegovo se lice vidi po dušama koje su ispunjene u Njemu. Zato djeco moja, apostoli moji poslušajte me: ‘Ostavite se ispraznosti, sebičnosti. Ne živite samo za zemaljsko, i materijalno. Ljubite moga Sina i učinite da drugi vide njegovo lice po vašoj ljubavi prema Njemu. Ja ću vam pomoći da ga što više upoznate. Ja ću vam pričati o Njemu. Hvala vam. ‘

No, uz već tradicionalnu poruku koja od Gospe dolazi svakog drugog u mjesecu na redakciju našeg portala jedan čitatelj poslao je fotografiju iznad koje je pisalo : ‘Danas u Međugorju’. Na fotografiji su vidljivi tmurni oblaci, a između njih svijetlost u obliku ‘Gospe’ sa sklopljenim rukama. Fotografija se proširila društvenim mrežama, a komentari su jasni – ‘Gospa se ukazala’ – opet.12788892_10208449862341080_948760890_o (1)

Zanimljivo je da čitatelj tvrdi da je fotografija uslikana na dan kada stižu i Gospine poruke preko vidjelice, pa je, vjeruju mnogi, Gospa poslala još jedan ‘dokaz’ da je zaista s nama.

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.