Facebook

ČUDESNO OZDRAVLJENJE PO ZAGOVORU PADRE PIA: ‘Rak je potpuno nestao’

Autor: M.Berić

Tržite i dat će vam se.

Brojna su svjedočanstva po zagovoru svetog Padre Pia. Donosimo vam svjedočanstvo Marie Francie iz Windsora u Kanadi. Naime, njezin otac je ozdravio od raka po zagovoru ovog velikog sveca. Svjedočanstvo je objavljeno na Facebook stranici Čudesa svetog Padre Pija.

Moj otac, Italo Francia, nije se osjećao dobro. Kad je otišao na liječnički pregled dijagnosticiran mu je rak. Kako bi smanjili tumor liječnici su preporučili zračenje i kemoterapiju, nakon čega je operiran. Nastavio je ići na kemoterapiju, no bilo mu je toliko loše da je rekao kako bi radije umro nego prolazio kroz takvu muku. Zato je kazao svom liječniku da je odlučio prekinuti terapiju. Moja majka i ja bili smo utučeni zbog te odluke, no cijelo vrijeme njegove bolesti molile smo se Padre Piju za izliječenje. Pronašla sam i sličicu sveca s molitvom koje sam dobila na poklon prije mnogo godina te, osim za očevo ozdravljenje, molila sam Padre Pija da me otac jednog dana kao mladenku vodi do oltara. Ako je pak bilo vrijeme da umre, molila sam Padre Pija za zagovor da otac ne pati. Tijekom tog vremena upoznala sam se s mnogim čudesima koje je Gospodin učinio po svecu.

U noći pred odlazak na sljedeći pregled u bolnicu, moj je otac usnuo san. U njemu se nalazio u ordinaciji svog liječnika. Na ekranu gdje se gledaju snimke ugledao je dvije slike Padre Pija, upravo na mjestima gdje se nalazio tumor. Nakon što se probudio, osjećao se sigurnim kako će sve biti u redu. Nekoliko dana kasnije, nakon što su stigli nalazi sa snimanja, saznao je kako je rak potpuno nestao! Roditelji sada planiraju hodočastiti u San Giovanni Rotondo kako bi mu na grobu zahvalili na zagovoru i čudesnom ozdravljenju.

Autor:M.Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.