Davor Puklavec/24sata

Čudesno ozdravljenje na posljednjoj srijedi u Sigetu: ‘Za vrijeme molitve osjetio sam toplinu i bolest je nestala!’

Autor: Z. K.

'Ma kako nemate, lezite ...' Kirurg sad to gleda, pipa, ispituje i kaže: 'Pa zbilja nema.' Nije mu bilo jasno što se dogodilo.

Na posljednjoj srijedi u mjesecu u crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Sigetu na svetoj misi i molitvama ozdravljenja i iscijeljenja po Isusu Kristu koje predvodi fra Smiljan Dragan Kožul vrlo često događaju se čudesna ozdravljenja koja su i posve medicinski dokumentirana. Zbog toga, svake posljednje srijede u Siget dolaze na tisuće ljudi iz cijele Hrvatske željni ozdravljenja i iscijeljenja svojih, što tjelesnih što duhovnih rana u imenu imenu Isus.

Jedno takvo čudesno ozdravljenje nad kojim su se začudili i medicinski djelatnici, te kirurg dogodilo se i Miroslavu, koji nam je ispričao svoju priču.

-Negdje oko nove godine jedno jutro sam se probudio i vidio neki jastučić iznad desne prepone. Pogledao sam na internetu  i vidio da je u pitanju vjerojatno bruh. Otišao sam liječniku opće prakse koji je potvrdio da je u pitanju kila, odnosno bruh, te me poslao kod abdominalnog kirurga na Sveti Duh. Za par dana sam otišao kod kirurga koji je potvrdio da je u pitanju bruh te mi rekao da moram na operaciju. Tako sam počeo skupljati nalaze i spremati se za operaciju. U međuvremenu sam išao na zadnju srijedu kod patera Smiljana u Siget, na misu i molitve za ozdravljenje i iscijeljenje. I baš tijekom njegove najjače molitve osjetio sam da mi je ta noga na kojoj imam bruh dosta toplija od druge, lijeve noge. Ali, meni u tom trenutku nije bilo jasno što to znači.

Međutim, drugi dan kad sam se probudio bruha više nema. Treći, četvrti dan, ja gledam i nema ništa. No, s obzirom na to da sam  ja već bio napravio sve što je bilo potrebno za operaciju otišao sam do anesteziologa, jer sam tad imao zakazano, te mu rekao: ‘Ja sam došao na pregled, ali ja mislim da se razlog za anesteziju izgubio, odnosno nestao’. On mi kaže: ‘Kako mislite nestao?’

Na to se ubaci medicinska sestra i kaže: ‘Ja u svojih 40 godina nisam čula da je nekome bruh nestao’. Ja na to kažem: ‘Ali ja ga nemam više’. Tad su me poslali opet na pregled kod abdominalnog kirurga. Dođem ja kod njega i kažem: ‘Doktore ja mislim da ja to više nemam. On kaže: ‘Ma kako nemate, lezite …’ On sad to gleda, pipa, ispituje i kaže: ‘Pa zbilja nema’. Nije mu bilo jasno što se dogodilo.

Ne bi ja ništa rekao, to je bio primarijus od preko 60 godina i puno iskustva. Bio je zbunjen i rekao, pa ne znam možda ste jedan od tisuću….ne znam…Na to sam mu rekao: ‘Sad ću ja vama pojasniti što se dogodilo.’ Nakon toga on je u nalaz napisao da sam – osjetio klik i da je bruh nestao. Tako da ja sada imam crno na bijelo od 5. 1. nalaz u kojem piše da imam herniu i da moram na operaciju, te nalaz od kraja mjeseca u kojem piše da hernije više nema…- posvjedočio nam je Miroslav.

Slava Isusu.




>>>SLIJEPA ŽENA PROGLEDALA: Ozdravila na svetoj Misi ”zadnje srijede” u Sigetu!

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.