Čovjek na umoru urlao i psovao da ne želi svećenika! Poslušajte kako mu je Isus pokazao da ga voli!

Autor: Vjera

Hej ti s najopakijim grijesima, baš tebi Isus želi oprostiti!

Svaki čovjek je grešan i svaki čovjek je bar jednom iskusio strah primjerice od ispovijedi u onom trenutku kad je svjestan da je njegovo srce prepuno grijeha. Svakom se čovjeku njegovi grijesi čine najopakijima, najstrašnijima i mnogi odbijaju Božje milosrđe jer misle da im Isus neće oprostiti. No, to je sotonska varka. Isus baš takve želi svim srcem svojim očistiti. Isus baš takve traži i čeka da ih uroni u svoje neizrecivo milosrđe!

Isus je govoreći o Božejm milosrđu sv. Faustini rekao: ‘Neka se nitko ne boji pristupiti k meni, makar njegovi grijesi bili najopakiji.’  Kaži bolesnome čovječanstvu da se mora uteći mojemu milosrdnomu srcu i ja ću ga obdariti mirom.’

Upravo to čudesno Božje milosrđe svjedoči nam i sljedeća priča. Istinito svjedočanstvo na jednom je skupu ispričala je svjetski poznata redovnica  Briege McKenna: Svećenik u SAD-u jednog je dana dobio poziv. Bio je to svećenik zaređen nekih 7 godina. Živio je u Bostonu, a nazvala ga je njegova obitelj koja je živjela u San Franciscu. Obavijestili su ga da jedan njegov rođak umire te da želi vidjeti svećenika. Krenuo je na put kako bi posjetio rođaka. Kad je došao pred bolnicu u kojoj je ležao rođak, tamo je susreo jednu časnu sestru koju nije poznavao i nikad je nije vidio. Ona kad je vidjela njega ponašala se kao da je baš njega čekala: Oče, oče vas sam trebala, rekla mu je, te mu ispričala da je u bolnici jedan čovjek koji treba umrijeti ali ne želi svećenika. Naprotiv, kad god vidi svećenika krene urlati i psovati i tjerati svećenika iz svoje sobe. Ali, časna sestra inzistirala je da ovaj svećenik još jednom pokuša doći k njemu te ga zamolila da bude strpljiv…Svećenik je posve zbunjen događajem otišao u sobu bolesnika…Ono što se dogodilo poslije slomit će i najtvrđe. Poslušajte cijelo svjedočanstvo u nastavku:

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.