CIJELO SELO UZVJEROVALO: Dječak bio mrtav jedan dan, kad ga je oživio – ISUS!

Autor: Z. K.

O čudesnom događaju govore njegov liječnik, majka i mještani koji su svjedočili istini i snazi imena Isus!

Dječak po imenu Abraham iz jednog malog sela u Africi bolovao je od tuberkuloze astme i cijelog niza drugih bolesti. ‘Bio je teško bolestan, njegovo tijelo se hladilo, rekao sam njegovoj majci da će umrijeti’ svjedoči liječnik koji kaže da je dječak umro na putu do doma. ‘On je umro, ja sam sebi htjela oduzeti život’ rekla je tada shrvana majka kojoj je dječak umro na rukama. Položila je dječaka u sred sela i pozvala ljude na bdijenje. Idući dan, dječak je još ležao mrtav kada je netko predložio pozvati kršćanskog pastora da se pomoli za njegovu dušu. Pastor je došao i počeo okupljenima davati nadu. Govorio im je  Bogu, o Isusu, o čudesima o tome kako je Isus uskrisivao mrtve. Predložio im je da gledaju jednu kršćansku emisiju i cijelo selo je poslušalo. Dok je pastor na TV-u rekao: ‘Dogodilo se čudo’, maleni Abraham koji je tada bio mrtav više od 24 sata se probudio! Bilo je to pravo čudo koje je rezultiralo time da cijelo selo uzvjeruje u Isusa Krista – Boga koji je uskrisivio i uskrisuje mrtve – za život u vječnosti! Slava Mu!

Pogledajte video i uvjerite se u ovo svjedočanstvo. O čudesnom događaju govore njegov liječnik, majka i mještani koji su svjedočili istini i snazi imena Isus!

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.