BOG MU JE POKAZAO RAJ I PAKAO Ovo je poruka umirućeg starca koju je morao poslati cijelom svijetu!

Autor: Vjera

Ovaj starac prije svoje smrti zamolio je sina da mu pomogne svijetu prenijeti najvažniju poruku, poruku od Boga.

Bolovao je od raka i znao da mu se bliži kraj. Zamolio je sina za jednu uslugu – da svijetom podijeli njegovu zadnju poruku, poruku o Bogu.

Herbert Broome umro je ubrzo nakon što je videouradak objavljen na Youtubeu, a njegov sin održao je obećanje, podijelio je očevu poruku, posljednju i najvažniju.
Herbert je bio zaštitar i kao takav znao je puno o sigurnosti. No, ono što je poručio ljudima nema veze s njegovim poslom.

“Za grešnike nema sigurnosti. Kako ćete se osigurati u ovom grješnom svijetu. Jedini način je prihvatiti Isusa kao jedinog spasitelja”, kazao je umirući starac, dodajući kako je “sva sigurnost u Bogu”.
Raj je stvaran, ali i pakao poručio je Herbert, moleći ljude da ozbiljno shvate njegovu posljednju poruku, najvažniju koju je u životu dao.
“Bog mi je pokazao trenutak raja. Vidio sam anđela”, ispričao je starac susprežući suze.

Ali vidio je i pakao. Bog mu je, kako je rekao, pokazao i to grozno mjesto.
“Pakao je strašno, strašno mjesto. Ne želim vidjeti ikoga da ide tamo, ne možete ni zamisliti kako je grozno. Čuo sam mrmljanje tisuće glasova, svi u isto vrijeme”, ispričao je drhtavim glasom.

“Kažem vam, morate odabrati. Ne stavljajte svoje povjerenje i ljubav u novac, kuće… samo je Bog stalan i nepromjenjiv” ‘Isusovo ime, ime je koje spašava svijet’.

Vrlo potresan video u kojem starac na umoru govori ove riječi do sada je pregledalo više od 4 milijuna ljudi. Njegova djeca zbog veće kontole i sigurnosti same poruke onemogćili su prenošenje videa tako da video s porukom svijetu pogledajte na linku, OVDJE

Autor: Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.