Mark Wahlberg: ‘Tijelo Kristovo i Katolička Crkva moja su snaga u svemu što radim’

Autor: Z. K.

U moru napada na Katoličku Crkvu i svećenike, poznati američki glumac posvjedočio je kako su ga upravo oni tijekom cijelog života vraćali na pravi put Isusa Krista

Poznati američki glumac i producent Mark Wahlberg oduševio je svoje obožavatelje u videoporuci kojom je dao svoje priznanje Katoličkoj crkvi za koju je rekao – Katolička crkva moje je jedino sidro u životu’. ‘Odlaskom na svetu Misu primam tijelo i krv Kristovu iz ruke svećenika, to mi daje snagu da svoju katoličku vjeru podijelim s drugima’, rekao je Wahlberg te objasnio kako mu vjera služi u svakodnevnom životu.

‘Moja svakodnevna molitva i sakramenti savjetuju me i osnažuju u mom pozivu muža i oca. Prekrasni svećenici Katoličke crkve pratili su me na mom putu kroz život. Tijekom svoje mladosti povremeno bih bio u nevolji ali uvijek je u tim trenucima u mojoj blizini bio svećenik koji me vratio na pravi put, ispovjedao me i blagoslovio’, rekao je poznati glumac koji je ujedno i otac četvero djece za koju želi samo jedno – da na svom putu i oni imaju svećenike koji će ih pratiti pri svakom usponu i padu kao što je imao i on. Svoju video podršku Katoličkoj Crkvi dao je povodom Katoličke nacionalne konferencije koja se održavala u njegovu rodnu gradu Bostonu.

Naime, Wahlberg je rođen u siromašnoj obitelji i imao je vrlo sadržajanu mladost. Drogirao se, radio je i kao model te rap pjevač. Bio je i u zatvoru jer je ozlijedio prijatelja tijekom svađe. Prema njegovim riječima, on se vratio na pravi put nakon što je pronašao istinu u kršćanskoj vjeri i sidro u Katoličkoj crkvi.

 

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.