ALICE COOPER UPOZORAVA: ‘Probudite se, sotona je stvaran i on vlada svijetom!’

Autor: Zrinka Kasapić

Borite se za Krista u sebi - rekao je Cooper

‘Svijet je u rukama sotone’, rekao je jedan od najpoznatijih rock glazbenika ikad Alice Cooper. Prije je kako je sam rekao stvarao za sotonu a da nije niti znao dok sada tvrdi da je njegov posao informirati javnost da je zlo stvarno, jako stvarno. ‘Nemoj  samo sjediti i pustiti život da ti prolazi s mišlju da je vrag neka smiješna iluzija jer tada postaješ njegova žrtva’ ,upozorio je i nanovo šokirao brojne fanove koji još uvijek ne mogu pojmiti da je Cooper otišao na drugu stranu – Božju stranu.

Cooper se sada zalaže za promociju kršćanske vjere kroz razne projekte pa tako i kroz kršćanski centar za mlade koji je nedavno otvorio. Za sebe sada kaže da je nanovo rođen. ‘Da, svaki kršćanin je nanovo rođen. To je jedna od onih stvari u kojima jednostavno dobijete novi život, novi pristup u vašem životu. To nije kao scijentologija, gdje se sve radi samo za mene, mene, mene, JA ću biti bolji, ja ću se… Ne radi se o egu. Sve se vrti oko veće pripadnosti Kristu i jedan prema drugome. Nema niti jednog mjesta u Bibliji na kojem piše da ne mogu postati rock-zvijezda. Ako postaneš kršćanin, ne dobiješ ni jednu knjigu koja ti isključivo propisuje život kao strogi pravilnik, već ti Isus daje potpunu slobodu, slobodu koju nisam osjetio nikada dok sam robovao grijehu,’ opisao je Cooper svoje viđenje kršćanstva a nedavno je gostujući na CNS News-u ponovno posvjedočio svoju borbu. ‘Prestao sam piti i vratio se u crkvu. Ja sam pljuvao krv svaki dan, bio sam jako loš alkoholičar. Iako nisam bio okrutan prema drugima bio sam destruktivan prema samome sebi, i to je ispravio Bog koji mi je pokazao koliko me ljubi.’

Ljudima koji prolaze slične borbe s ovisnostima o drogi, alkoholu i pornografiniji poručio je da moraju osvijestiti ‘da svijet nije naš, on pripada sotoni, a mi pripadamo vječnosti.’ ‘Živimo u svijetu kojeg sotona bombardira i ako nemate Krista u svom životu, on će vas uzeti sebi, žrtvovati za svoje destruktivne planove. Sotona nije šala, probudite se’, rekao je Cooper koji se nikada nije odrekao rock ‘n rolla ali kako kaže ne radi u istom duhu kao prije. ‘Pazim što pjevam, kome se obraćam, koje stihove slažem. Mnoge od mojih prijašnjih pjesama prešle su na drugu stranu i iako se tako ne čini, moć vjere u mom radu čini čuda. Bog ne traži od vas da promijenite sebe već je puno jednostavnije, on vas traži da ga pustite da On djeluje, jer kad On djeluje u vama to je najbolje moguće izdanje vas, i upravo to izdanje vam sotona želi uzeti, svaki dan, izonova i iznova. Zato ne sjedite prekrštenih ruku, borite se za Krista u sebi!’ – poručio je Cooper.

 

Autor:Zrinka Kasapić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.