UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ: Necenzurirana istina o pobačaju koja se ne smije objaviti!

Autor: Z. K.

Video objavljujemo kako bi zatrovanim ljudima pod utjecajem abortus propagande, koja dolazi čak i iz predsjedničke fotelje, prikazali ono što se prikazati ne smije. A to je istina. Istina u kojoj milijuni djece, bebica bivaju raskomadani pod okriljem zakona. I da, ta djeca jako pate, osjete bol i to puno jače nego je osjete odrasli ljudi! Ne budite jedan od onih koji to mučenje najmanjih od nas podržavaju, već budite borac za čovjeka, borac za istinu, za život koji je postao ugrožen čak i u utrobi majke! Zašto? Zato što je to dobro!

Širite istinu o mučenju milijuna djece! I ne, nemojte reći, to nije moja stvar jer to je problem svih nas, cijelog čovječanstva koje je uvedeno u iluziju, u sotonistički ritual usmjeren na čovjeka! Pogledajte što čovječanstvo dopušta da se čini čovjeku:

‘Znanost prilično jasno dokazuje ovo: male bebe koje su još uvijek u maternici, još puno prije 20. tjedna trudnoće zaista osjećaju bol. I ne samo to! Ta bol je puno intenzivnija nego kod novorođenčeta ili kod odrasle osobe. Riječ je o užasnoj boli koja dolazi zbog stupnja bebina razvoja u kojemu imaju veću gustoću nervnih receptora. Koža u toj dobi je vrlo tanka, no nije samo to u pitanju. Riječ je i o određenim kanalima koji služe za ublažavanje boli, a koji se kod ljudi razvijaju tek nakon rođenja djeteta, tako da prije rođenja djeteta, u utrobi majke nema nikakvog mehanizma koji bi ublažio tu strašnu bol… više na linku
>>>DOKTOR ZNANOSTI TVRDI: ‘Imamo dokaze da nerođena djeca osjećaju užasnu bol za vrijeme abortusa’!

A ako se sotonisti bore za abortus, kako uopće možemo pomisliti da je u pitanju nešto dobro?

>>>Pristaše Sotone na ulici oskvrnuli nerođenu djecu!

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.