UJEDINIMO SE, VAŽNO JE: Trebamo i vaš glas protiv međunarodnog slavlja abortusa!

Autor: Z .K.

Globalni pritisak na žene i države svijeta! Ne dopustimo to!

U svijetu je od 1980. godine pa sve do dana današnjeg, na ovaj mučan način (trganjem, komadanjem, usisavanjem) ritualno ubijena 1 milijarda, 335 milijuna, 241 tisuća djece! Samo ove godine ubijeno ih je 15 milijuna 423 tisuće i 400, a samo na današnji dan ubijeno ih je preko 43 tisuće, dok je za vrijeme pisanja ovog teksta ubijeno oko 1000 djece.

Ali, kao da to nije dovoljno! Kao da smrt sama po sebi nije dovoljna pa su međunarodne skupine pri UN-u koje promiču ubojstvo djeteta pod srcem majke predale zahtjev za  obilježavanje međunarodnog dana ‘sigurnog pobačaja’ koji bi se prema njihovu zahtjevu trebao obilježavati svake godine 28. rujna. Riječ je o svojevrsnom slavlju smrti jer na taj dan bi se slavio abortus kao vrhunac neke slabode a sve u sjeni krikova ubijene djece! Zato trebamo vas, vaš potpis u peticiji protiv obilježavanja ovakvog monstruoznog dana jer ‘siguran pobačaj’ koji oniu promoviraju uopće ne postoji. To je krinka jer svaki ‘siguran abortus’ uzrokuje smrt bar jednog živog bića – nerođenog djeteta u utrobi majke, na mjestu koje je očito postalo nanesigurnije mjesto za čovjeka na čitavom svijetu.

Proglašenjem dana sigurnog abortusa želi se samo ublažiti činjenica onoga što abortus donosi: smrt djeteta te veliku mogućnost teških fizičkih i psihičkih posljedica za ženu. A sve zato što su narodi diljem svijeta počeli buditi, zato što milijuni ljudi počinu shvaćati monstruoznost poticanja žena na abortus na ubojstvo vlastitog djeteta,  zato što mnoge države okreću svoje zakone u korist života i zato što milijuni mole za nerođenu djecu pa njihovi planovi propadaju, iako se jako trude.

Ova bizarna ideja međunarodnog dana abortusa kako inicijatori kažu ime za svrhu promidžbu i širenje programa ujedinjenih pro-pobačajnih skupina pri UN-u i stvaranje pritisaka na žene i države čiji je zakon o pobačaju reguliran drukčije od onoga što ove grupe zastupaju.

Zbog toga, dajte svoj glas za život, birajte život i budite na strani istine i svjetla a ne mraka, tame koja je toliko duboka da preko ovog dana pokušavaju cijeli svijet utopiti u svoju mrežu izopačenih stvarnosti – smrti.

‘Pošaljimo jasnu poruku UN-u: nema sigurnog pobačaja – ubijanje nevinih ljudskih bića protiv je temeljnog ljudskog prava: prava na život. Molim vas pridružite se tisućama drugih i zatražite odbijanje ovog strašnog prijedloga i potpišite peticiju OVDJE.  Peticiju je do sada potpisalo više od 90 tisuća ljudi!

Nakon što potpišete peticiju, sljedeća će poruka biti poslana na e-mail adresu glavnog tajnika UN-a Ban Ki-moona:

Poštovani g. Ban Ki-moon,

Mi dolje potpisani svjesni smo interesnih skupina koje promiču pobačaj i koje su nedavno poslale zahtjev za proglašenje „Međunarodnog dana sigurnog pobačaja“ pri UN-u. Pišemo vam kako bismo izrazili svoje protivljenje toj ideji.

Sigurni pobačaj ne postoji. Svaka „uspješna“ procedura uzrokuje smrt barem jedne osobe: nerođenog djeteta u majčinoj utrobi. Neprofitne organizacije koje zagovaraju pobačaj pri UN-u žele proglašenje tog dana kako bi ublažile istinu o pobačaju.

Protivimo se pobačaju i nadamo se kako ćete unatoč Vašeg osobnog stava o pobačaju, razumjeti različitost zakona i običaja zemalja članica UN-a u odnosu na spomenutu praksu. UN bi trebao poštivati i pružiti potporu zemljama koje štite život. Obilježavanjem dana koji promiče pobačaj UN bi prema prema dijelu država članica pokazalo nepoštivanje i izazvalo podjele.

 

Autor: Z .K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.