Flickr

TRUMP RAZBJESNIO SVJETSKU ELITU: Javno podržava veliki prosvjed protiv abortusa!

Autor: Z. K.

I dok su svake godine masovni mediji cenzurirali ovaj veliki prosvjed, ove godine to će biti nemoguće jer će se uživo javiti i predsjednik SAD-a

Donald Trump dati će otvorenu podršku Bijele kuće aktivistima za nerođene i protiv pobačaja u petak na velikom godišnjem okupljanju Pro-Life Marša za život u Washingtonu. Bit će to najveća potpora Bijele kuće ovom događaju, a Trump će postati jedini predsjednik koji će na ovom, inače medijski cenzuriranom prosvjedu borbe za pravo na život od začeća, govoriti javno.

Tisuće i tisuće prosvjednika koji će se okupiti u Washingtonu u petak s nestrpljenjem očekuju uživo javljanje predsjednika SAD-a koji će se iz ose Gardena javiti putem video linka. Njegove izjave označit će da je drugu godinu za redom Bijela kuća toplo prihvatila Pro-Life događaj, što je uistinu velika stvar s obzirom na to da su proteklih godina stotine tisuća prosvjednika bili prešućivani u ime slobode u masovnim medijima te se činilo sve da se ovakvo veličanstveno okupljanje mnoštva za malene, naprosto zaustavi.

Prošle godine na Maršu za Život,sudjelovao je potpredsjednik Mike Pance kao i Trumpova savjetnica Kellyanne Conway što ih čini dvjema najviše rangiranim političarima na Vlasti koji su dali podršku Maršu za život. Prošle godine, na iznenađenje svijeta Mike Pence rekao je da su oni Pro-Life generacija koja će učiniti sve da zaustavi ubijanje nerođenih u svom mandatu. Što je zapravo naznaka revolucije u Pro-life aktivizmu.

Da su to uistinu i mislili a ne samo politički izrekli pokazuje i strateški plan Trumpove administracije za razdoblje 2018. do 2022. godine, koji jasno u nekoliko točaka definira da život počinje začećem, a ne rođenjem. Dokument se nalazi na službenim stranicama State Departmenta.

„Naša je misija ostvarenje programa i inicijativa koje pokrivaju široki spektar aktivnosti, služeći i štiteći Amerikance u svakom razdoblju života, počevši od začeća“, stoji na samom početku dokumenta.

Za razliku od toga, dokument Obamine administracije navodio je: „Naša je misija ostvarenje programa i inicijativa koje pokrivaju široki spektar aktivnosti, služeći i štiteći Amerikance u svakom razdoblju života“.

U objašnjenju strateškog cilja broj 1 (Reforma, jačanje i modernizacija nacionalne zdravstvene zaštite), novi dokument navodi: „Bilo da se radi o pružateljima, zaposlenicima, pacijentima ili konzumentima, naš konačni cilj je poboljšanje zdravstvene zaštite za sve ljude, uključujući nerođene, kroz mjere zdravstvene skrbi.“




U objašnjenju strateškog cilja broj 3 (Jačanje ekonomskog i socijalnog blagostanja Amerikanaca kroz životni vijek) stoji: „Osnovna komponenta naše misije je posvećenost služenju svim Amerikancima od začeća do prirodne smrti, posebno imajući naglasak na pojedincima i populacijama kojima prijeti opasnost od ekonomskih i društvenih problema, kroz pružanje efikasnih usluga.“

Trumpova administracija tako brojnim potezima uključujući i današnje javljanje na velikom prosvjedu za nerođene, postala prva sila obrane nerođene djece u svijetu, što je između ostalog, razlog tolikog i posve nenormalnog bijesa na Trumpovu administraciju koja se drznula stati u obranu nerođenog života, protiv svjetske zvijeri koja je do sad pobila više od 6o milijuna nerođene djece, samo u SAD-u, od donošenja zakona.




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.