SPRIJEČIMO IH! UN uvodi GLOBALNI POREZ: Direktna opasnost za sve rođene i nerođene ljude!

Autor: Vjera

Traže od čovječanstva da plaćaju vlastito isatrebljenje!

Ujedinjeni narodi najavili su ‘globalni porez’ kojim će oni plaćati ‘kontrolu stanovništva’ jedan od ciljeva ‘održivog razvoja’, a malo tko je svjestan da se radi o kontroli rađanja i umiranja stanovništva, promocijom abortusa, eutanazije i sterilizacije svih ljudi svijeta. Drugim riječima UN traži od čovječanstva da svi plaćamo vlastito istrebljenje u svrhu ‘održive planete’!

Naime, globalni porez  dio je ‘agende’ UN-ova programa Ciljevi za održivi razvoj, najvažnijeg, a istodobno i najopasnijeg globalnog dokumenta godine. Ciljevi održivog razvoja (COR) su skup ciljeva koji se odnose na budući međunarodni razvoj, koji bi se provodio do 2030. godine, a obuhvaća 17 globalnih ciljeva i 169 pridruženih podciljeva od kojih je najvažniji – ‘Kontrola stanovništva’.

Globalni porez je već dugo na dnevnom redu radikala unutar UN-a. Razvojni program UN-a, najmoćnija agencija UN-a, prvi put je predložila globalni porez još prije nekoliko godina. Zašto žele globalni porez? Zato što tako UN ne bi odgovorao demokratskim tijelima poput zemalja članica UN-a.

UN postoji zahvaljujući nezavisnim i dobrovoljnim prilozima pojedinih vlada. Takvi doprinosi dakako dolaze s uvjetima, koji uključuje i nadzor potrošnje, te u svakom trenutku mogu biti uskraćeni. Birokrati u UN ovaj sustav svakako mrze.

Što bi se oporezivalo? Međunarodne financijske transakcije. Nemojte misliti da to neće i vas dotaknuti. Takvi porezi se u konačnici uvijek prebace na potrošače. Također žele oporezivati sve razmjene valuta. Tako je. Ako mijenjate bilo koju valutu na bilo kojem kraju svijetu, UN traži svoju proviziju. Oni također žele oporezovati sve zrakoplovne karte. Globalni porez na financijske transakcije će donijeti UN-u milijarde dolara, a mi, obični građani i naše vlade ne bi imali nikakav utjecaj na to kako bi se taj novac trošio. Ovo je jedna od najvećih prijetnja demokraciji, nerođenoj djeci i svim ljudima koju smo ikada vidjeli. Kako?

Pa, birokrati UN kažu da će novac trošiti u humanitarne svrhe kao i u svrhu stvaranja ‘održive planete’. Problem je u tome što radikali u UN-u svakako definiraju ubijanje nerođene djece kao humanitarno djelo, ali i kontrolu rađanja i sterilizaciju svijeta također, što se vidi u svim njihovim programima diljem svijeta, ponajviše u Africi.

Peticiju protiv ovog besramnog i opasnog poreza možete potpisati OVDJE.




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.