Prva, povijesna međunarodna konferencija Za Život u Zagrebu

Autor: Vjera

Želiš čuti moćna svjedočanstva i ohrabriti se u bitci za život, dođi i ti...

Prva međunaordna konferencija za Život: „Život, dakle, biraj!“ održat će se u Zagrebu od 27. do 29. travnja, a okupit će brojne borce za Život iz Hrvatske i svijeta.

Glavni organizator konferencije je Udruga Hrvatska za Život pod kojom u Hrvatskoj djeluje svjetska Inicijativa 40 dana za Život.

Tako će u Zagrebu tijekom ove konferencije gostovati Bernadette Smyth, voditeljica udruge Precious Life iz Sjeverne Irske, Aleksandar Stepkowski, poznati borac za Život iz Poljske, Imre Teglasy, predsjednik Human Life Internationala za Mađarsku te muškarac koji je preživio vlastiti pobačaj, Mila Todorović, predsjednica Centra za reproduktivnu etiku ZA BEBE iz Srbije, Vice John Batarelo, predsjednik Udruge Vigilare, Željka Markić, predsjednica Udruge U ime obitelji, fra Ante Vučković, dr. Antun Lisec i mnogi drugi!

Prijavi se već danas jer prijave traju do 20. travnja (još dva dana!), a broj mjesta je ograničen! Program počinje u petak, 27. travnja u 16 sati i traje do nedjelje 29. travnja u 14 sati. Mjesto održavanja konferencije je Hotel Westin u Zagrebu.

Organizatori potiču:

„Želiš li čuti kako se brani Život u Indiji, Sjevernoj Irskoj, Engleskoj, Poljskoj, Srbiji, Mađarskoj – onda je ovo prava konferencija za tebe!

Želiš li čuti svjedočanstvo osobe koja je preživjela vlastiti abortus, bračnog para koji su ponosni roditelji osmero djece rođene na carski rez, žena koja su prošle kroz traumu postabortivnog sindroma – onda je ovo prava konferencija za tebe!




Želiš li naučiti kako zaštita braka i obitelji može utjecati na smanjenje i potpuno zaustavljanje pobačaja, kako kontracepcija utječe na zdravlje muškarca i žene, kako je otvaranje savjetovališta za Život korak ka zaustavljanju pobačaja te kako izgledaju zakoni o pobačaju diljem svijeta – onda je ovo prava konferencija za tebe!“

“Prva i povijesna međunarodna pro-life konferencija u Hrvatskoj donijet će jednu novu snagu i osvježenje u širenju i izgradnji kulture života u Hrvatskoj! Pozivam sve, posebno mlade, da budu sudionici ovog značajnog pro-life susreta!” (don Damir Stojić)

“Molim za organizatore i sudionike prve međunarodne konferencije za život u Zagrebu. Želim obilje Božjeg blagoslova te da se Isus – Život naš proslavi u svim razmišljanjima i zaključcima ovoga susreta. Bog je vjeran, zauvijek! On ljubi sve koje je stvorio! Neka Njegova ljubav vodi ovo zajedništvo i da snage svima koji se zalažu za svijest o svetosti i dostojanstvu svakoga čovjeka od majčine utrobe!” (pater Marko Glogović)




“Konferencija ovakvoga značaja jamči snažnu intelektualnu i duhovnu formaciju pojedinca koji će nadahnut snažnim svjedočanstvima velikih zaštitnika života bolje prepoznati svoje mjesto i ulogu u širenju kulture života.” (Vice John Batarelo)

PRIJAVA JE OBVEZNA, a može se izvršiti na: http://bit.ly/2BO52dy


Link za prijavu za strance: http://bit.ly/2oxc669

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.