Priča žene koju je majka neuspješno pokušala abortirati solnom kiselinom!(VIDEO)

Autor: Z. K.

Majka ju je išla spržiti u 8. mjesecu trudnoće ali... Bog je imao drugi plan! Ona danas nadahnjuje čitav svijet

Ova žena čisti je dokaz Božje ljubavi! Majka ju na silu ubijala, ali Bog je zamislio drugačije….

Gianna Jessen je američka, kršćanska “pro-life” aktivistkinja koja je preživjela abortus. Njezina maloljetna majka došla je u osmom mjesecu trudnoće na kliniku gdje su joj savjetovali abortus solnom otopinom koja sprži dijete u majčinoj utrobi i ono se rodi mrtvo. No, dogodilo se čudo. Gianna je rođena živa.

Čudom nije bila ni slijepa, ni izgorena. Čudo je bilo i to što su je hitno prebacili u bolnicu, jer su djeca koja prežive abortus ostavljena da umru u mukama. Preživjela je. Dana je na usvajanje, oboljela od cerebralne paralize, da bi se dogodilo još jedno čudo. Prohodala je i danas ta 35-godišnja, vrlo inteligentna i temperamentna mlada žena, svjedoči o ljubavi Božjoj, o čudu života koji joj je darovan, ali i o nehumanosti, užasu aborterskog sustava koji je postao industrija s velikim profitom.

Gianna je jedan od svjedoka, proroka našeg vremena. Budi svijesti, dotiče ljudska srca i svjedoči u ime Kristovo. Iako su majku “liječnici” savjetali da “sprži” svoje dijete, Bog je zamislio drugačije.

Jeste li znali da je ubjanje nerođene djece, tehnikom “prženja” najnormalnija stvar u SAD-u?

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.