O OVOME MEDIJI NE GOVORE: Soros do 2019. želi ukinuti djeci ljudsko pravo!

Autor: Z. K.

'Sama ideja da će jedna strana organizacija financirati i mobilizirati udruge u Irskoj s isključivim ciljem demontiranja zaštite nerođenog djeteta u Irskoj predstavlja brutalno uplitanje u rad države ali i sveukupan prezir prema irskom narodu', mi bi dodali, i ne samo irskom.

Naime, mnogi ne znaju da je Irska kao katolička zemlja apsolutni lider, s obzirom na situaciju danas, u ustavnoj zaštiti žena, majki, trudnica ali što je najvažnije od svega nerođenih beba. U Irskoj je Ustavom zapisano da nerođeno dijete ima pravo na život jednako kao i njegova majka. U Irskoj nemaju problema s tim zakonom jer se zna od kada počinje život, ali gospodin Soroš ima zbog tog Ustava velikih problema s Irskom. I to je nešto što je otkriveno u dokumentima koji su nedavno procurili iz Sorosevog ‘Otvorenog društva’, no o tome mediji malo govore, ili ne govore uopće.

Riječ je zapravo o svojevrsnoj bitci jednog luđaka Sorosa koji planira u Irskoj oteti ljudsko pravo nerođenoj djeci s ciljem da onda to pravo oduzme i Poljskoj te drugim katoličkim zemljama koje štite život.. Bizarno? Monstruozno? Što je ovo? Hrvatska, iako katočlička zemlja nije na ovom popisu država koje treba ‘preurediti’ po tom pitanju, zbog toga jer zakoni po pitanju abortusa u Hrvatskoj a koji datiraju još iz Jugoslavije, idu pod ruku sa soroševskom vizijom svijeta. Dakle, u Hrvatskoj je još Jugoslavija hrvatskoj nerođenoj djeci oduzela ljudsko pravo a poslije toga ni jedna demokršćanska stranka i sl. nije učinila ništa da se ta velika nepravda prema malenima bar pokuša ispraviti.

Naime, Strategija Soroševog Otvorenog društva koja je prema dokumentima predložena za razdoblje od 2016. godine do 2019. godine je financiranje nevladinih udruga kao što su Abortion Rights Campaign, Amnesty International Ireland i Irish Family Planning Association kako bi ‘skupili zajednička djelovanja s ciljem rušenja ustavnog amandmana u Irskoj koji jamči jednaka prava nerođenom djetetu i trudnici’.

S jednim od najrestriktivnijih zakona o pobačaju u svijetu, pobjeda bi mogla utjecati na druge snažne katoličke zemlje u Europi, poput Poljske, i pružiti toliko potrebne dokaze da je promjena moguća, čak i u vrlo konzervativnim sredinama, piše u dokumentima koji su objavljeni na web stranici DCLeaks.com, gdje Soroševci otkrivaju ono što ih najviše boli. A to je život! Život u katoličkim zemljama koji je zaštićen Ustavom u Poljskoj i Irskoj. I sad on, veliki frajer silan novac ulaže kako bi iznutra promijenio državu, kako bi oteo nerođenoj djeci u Irskoj njihovo ljudsko pravo. ‘Ova je vijest potpuno poražavajuća’ komentirala je ovo otkriće Cora Scherlock, zamjenica predsjednika irske udruge Pro-Life te dodala: ‘Sama ideja da će jedna strana organizacija financirati i mobilizirati udruge u Irskoj s isključivim ciljem demontiranja zaštite nerođenog djeteta u Irskoj predstavlja brutalno uplitanje u rad države ali i sveukupan prezir prema irskom narodu’, mi bi dodali, i ne samo irskom.

Da, ovo je stvarno zastrašujuće saznanje jer nam dokumenti otkrivaju i nešto puno podmuklije, a to je da privatni finacijeri i korporacije kroje države iznutra, odnosno kroje svijet po svojoj, većinom odvratnoj volji. Da, to je i otprije poznata stvar, no sada nakon ovih otkrića stvarno postaje nejasno zašto svijet šuti? Zašto ‘puši’ priče o demokraciji i slobodi ako s druge strane pušta jednog pojedinca Sorosa da poubija na milijune djece u navodno ‘suverenim’ državama?

Vrijeme je da se probudimo, jer na ovaj način i bez ikakve reakcije na dokumente koji dokazuju ispiranje mozga i to ono najgore psihološke vrste nad milijunima ljudi od strane jednog pojedinca, mi svjesno ulazimo u tor i što je najgore od svega, ne kao žrtve, već kao sudionici! Jer šutnja ili još gore vaš glas na izborima za one koji podržavaju ovakvu vrstu ‘slobode’ je ništa drugo nego odobravanje takve vladavine manipulacije, smrti i straha!

>>>U SJENI SMRTI: Evo što financiraju djeca Georgea Sorosa!




 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.