Novinar2

MEDIJI JOŠ UVIJEK LAŽU: Preminula žena koju su iskoristili za legalizaciju abortusa!

Autor: Z. K.

I nakon smrti žene koja je iskorištena u svrhu medijske manipulacije i propagande mediji ne prestaju lagati!

Amerikanka Norma McCorvey, koja je tužbom izborila pred Vrhovnim sudom legalizaciju pobačaja u SAD-u, preminula je u dobi od 69 godina.

McCorvey, poznata pod pseudonimom “Jane Roe” u presudi “Roe protiv Wadea” kojom je Vrhovni sud 1973. legalizirao pobačaj, preminula je od zatajenja srca u staračkom domu  u teksaškom gradu Katyiju,  No, i danas nakon njezine smrti mediji brutalno lažu, te ne iznose pravu istinu. Istinu koje je Norma McCorvey posljednjih godina iznosila u javnost ali nitko je nije čuo. Tako povodom njezine smrti mediji i dalje iznose da je preminula žena koja je ozakonila abortus, dok je prava istina da je umrla žena koju su prisilili da laže u svrhu propagande kako bi ozakonili abortus. Naime, McCorvey je preminula kao apsolutni protivnik abortusa te se zalagala za kriminalizaciju ovog zločina nad nerođenima,

Kako je ispričala te kobne 1973. godine ekipa koja je htjela legalizirati abortus nikako nije mogla pronaći znanstveni model po kojemu bi ozakonili ubojstvo nerođenog djeteta. Tada su iskoristili mladu Roe (Norma McCorvey) koju su prisilili da laže te preko njenih leđa uveli genocidan zakon za cijeli svijet.

Roe iz tog slučaja se pokajala i priznala da su je naveli da laže:‘ Većina vas neće prepoznati mene ili moje pravo ime. Zovem se Norma McCorvey, a također sam poznata kao Jane Roe. Da, ona mlada žena, Jane Roe, koja je navodno bila silovana i koja je navodno tražila nezakonit abortus radi čega je od Vrhovnog suda zahtijevala dozvolu. Koji je bio jedini problem? To što nisam bila silovana’.

Aktivisti za abortus rekli su joj da laže o tome i tako iskoristili zbunjenu i osjetljivu mladu djevojku (u problemima s drogom) da bi postigli svoj cilj. ‘Te 1973. bila sam vrlo zbunjena 21-godišnjakinja s jednim djetetom i suočavala sam se s neplaniranom trudnoćom’, kazala je. I iako je Vrhovni sud iskoristio njezin slučaj da bi nametnuo legalni  abortus cijeloj zemlji i svijetu,  McCorvey pojašnjava da istina mora bi izrečena: imala je tri kćeri i nikada nije imala abortus. ‘Znate, abortus je eliminirao 50 milijuna nevinih beba u SAD-u samo od 1973. god. Abortus je obilježio beskrajno mnogo majki, očeva i obitelji koje su u njemu sudjelovale. Čitate o meni u povijesnim knjigama, ali sada sam posvećena širenju istine o očuvanju dostojanstva svih ljudskih bića od prirodnog začeća do prirodne smrti, zaključila je McCorvey, koju je i Donald Trump u nekoliko navrata spominjao u svojoj kampanji rekavši da navija za istinu te da je sretan da su ljudi poput nje izašli u javnost s istinom o abortusu. Ovo je prava istina. Poslušajte!

T




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.