Davor Puklavec/PIXSELL

KATOLIK PETROV: ‘Protivim se zabrani pobačaja, a vjeronauk sam volio više u Crkvi!’

Autor: Z. K.

Glupo je i dalje izigravati katolika a još gluplje je da katolici brane Petrova u podupiranju jednog od najstravičnijih genocidnih zločina u povijesti čovječanstva - ubojstva djeteta u utrobi majke!

Kad je prošle godine gospodin Petrov stigao na političku scenu, sumnjivo i prebrzo instaliran u sam politički vrh nije imao puno riječi za, kako je to govorio – svjetonazorska pitanja! Uporno i stalno je ponavljao – to su svjetonazorska pitanja to nije važno! No, unatoč tome u medije je procurio spin da je Petrov veliki katolik – možda zbog toga jer je kako kaže već sa 14 godina odlučio biti franjevac! To očito nije bila Božja volja pa Petrov franjevac ipak nije ali je zato očito jedan od većih manipulatora postavljen na političku scenu samo u svrhu skretanja pažnje! Da nas nauči poslušnosti bombardiranjem naših umova ključnim riječima: REFORME, DECENTRALIZACIJA. Da nas nauči kako svjetonazorska pitanja nisu važna, ni Bog, ni seksualna opredjeljenja, ni brak, ni život, ni čovjek, jer to nije ono čime se oni bave. Njihov jedini zadatak je očito – samo slušanje. Prošle godine tako se suptilno proširila priča da iza Petrova stoji Katolička crkva, naslikavao se Petrov po katedralama, a sve u svrhu toga da se pokupe glasovi jakog biračkog tijela u Hrvatskoj – katolika.

“U Mostu su se okupili različiti svjetonazori, ali u ovom trenu za zemlju to nije bitno. Abortus, brak i ostalo sad su gubljenje vremena, jer u pitanju je naša ekonomska opstojnost”, rekli su čelnici ovog mesijanskog pokreta za vrijeme kampanje i uništili svaku nadu za boljitak hrvatske države. Jer tko, tko se usudi reći da je vrisak djeteta u utrobi majke gubitak vremena spram reforme? Samo onaj koji se Boga ne boji! Samo onaj koji će preko noći promijeniti svoj svjetonazor poradi medija, poradi pobjede i na uštrb hrvatskih života. Upozoravali smo na Petrova i prije međutim, ove godine Petrov okreće smjer – mijenja svjetonazor. Ma kakvi katolici, idemo na ‘ljevičare’ – sigurno je zaključio sam Petrov toliko željan vlasti da je ove godine morao progovoriti i o svjetonazorskim pitanjima pa je na naslovnici Nacionala osvanula prava istina.

Naime, veliki katolik Petrov znajući da ipak cijeli izbori ovise o svjetonazorskim pitanjima konačno katoličkom narodu priznaje: Protivim se zabrani pobačaja, a vjeronauk sam volio više u Crkvi!’ Sve to Petrov izgovara s hostijom ustima! Šteta što mu nitko nije rekao da abortus ubojstvo i da Kanon 1398 kaže: ‘Tko sudjeluje u vršenju pobačaja, upada, ako dođe do učinka, u izopćenje unaprijed izrečeno, a da Kanon 915. Kanonskog prava definira da “onome tko tvrdoglavo ustraje u ozbiljnoj grešnoj radnji sveta pričest mora biti uskraćena”. Dakle, glupo je i dalje izigravati katolika a još gluplje je da katolici brane Petrova u podupiranju jednog od najstravičnijih genocidnih zločina u povijesti čovječanstva – ubojstva djeteta u utrobi majke!

I reći će mi opet da pričam o teoriji urote, kada napišem, da mislim da je sve što se dogodilo na izborima – namjerno i da su i simbolično nazvan MOST i Petrov uspješno instalirani projekti jedne te iste mašinerije koja se samo igra i lijevima i desnima, a sada i mostom koji ih povezuje! U jednu veliku koaliciju iluzije, u kojoj svjetonazor, navodno, ne igra ulogu, a opet igra u toliko da bi se zatajili ključni problemi današnjice. Sve to da bi se zatajili vriskovi stvarnosti – istine! Kako drugačije objasniti da je Petrov u nekoliko mjeseci od velikog ‘katolika’ krenuo sotonističkim stopama, jer samo oni mnogu biti toliko podli da se predstavljaju katolicima pa onda promoviraju ubojstvo nerođenog djeteta.  Jer riječ je o običnom sotnističkom izvrtanju – dobro je loše, a loše dobro. Zbog toga, budite oprezni jer svojim glasom vi odlučujete kome ćete služiti i kakvu politiku će te poduprijeti. Što se Mosta tiče očito je da su krenuli na lijevi birački blok, no to nije ni važno, jer tko god da pobjedi, Isus će opet plakati!

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.