KAKAV JE OVO SVIJET? ‘Imam šestero braće, moju majku su poslije svake trudnoće pljuvali i vrijeđali’!

Autor: Z. K.

Govorili su joj da rađa 'cigansko selo'!

Hrvatska doslovno izumire, djece uopće nema i svi demografi upozoravaju na demografski kolaps Hrvatske! No, ipak život u Hrvatskoj nikada nije bio ugroženiji! Obitelji s mnogo djece vrlo često su na udaru medija, te razno-raznih depopulističkih organizacija i udruga koje u današnje vrijeme vrše određen linč na obitelj kao takvu! Pravi primjer imali smo prije nekoliko tjedana kada je objavljena vijest da je  je 23-godišnja Petra Golec u Općoj bolnici i bolnici hrvatskih veterana u Zaboku rodila osmo dijete, sinčića Leona. Ova majka vrlo se brzo našla na meti vrlo negativnih komentara! Bilo je to negledljivo, ponajviše zbog toga jer bi se i druge majke koje imaju više djece ali i sve one koje planiraju imati više djece mogle naći povrijeđene od svijeta, koji očito više ne podnosi i ne poštuje život! To su svi oni koji predlažu -ubij! Ubij ako nemaš novaca, ubij ako nemaš muža, ubij ako nemaš živaca, ubij jer ti se neda, ubij ako je neželjeno, ubij da ne smeta…itd.

Na Facebook stranici ‘Protiv pobačaja’  osvanulo je i kratko pismo djevojke koje dokazuje da svijet nema toleranciju prema životu! Koje dokazuje da se obitelji s više djece danas nalaze na udaru diskiminacije, i to one najgore vrste. Zamislite samo da vas kao majku tjeraju da ubijete svoje dijete, da vas ponižavaju i omalovažavaju kao da je život najomraženija stvar na svijetu. A upravo to se događa.  Naime, ova djevojka tvrdi da su njenu majku sa šestero djece vrijeđali, pljuvali i osuđivali samo zato jer nisu htjeli oduzeti život!

‘Želim samo kratko napisati neka bude anonimno za sve majke sto će roditi i za sve one koje razmišljaju o tome! Imam 22. godine i kćer sam majke koja ima nas, šestero djece. Svi su puno mlađi od mene, jedino je moj brat godinu stariji.  Moju majku su poslije svake trudnoće ismijavali i  pljuvali, mog oca i  moje najdraže (braću i sestre), nas djecu također. Govorili s majci da pravi sirotinju od nas, da pravi ‘cigansko selo’. Često su je pitali rađa li da bi napravila nogometni sastav a bilo je tu i mnoštvo nagovaranja na abortus. Također mnogi su je molili da ne rađa više. I liječnici su je savjetovali na pobačaj, da ne bi rađala više. Svaka trudnoća je mojoj majci bila teška zbog osuđivanja!’ –  piše ova mlada djevojka kojoj je cilj ohrabriti majke koje se nalaze u sličnim situacijama. Iako je bilo teško, moj otac i majka nikada se nisu dali nagovoriti i svaku trudnoću shvatili su kao blagoslov i kao da a tako je i bili. Iako je ponekad bilo teško, i iako smo se moj brat i ja te moji roditelji morali često odricati, to nas nije činilo slabijima, već suprotno to nas je ojačalo i davalo nam snage za dalje kako bi bili uzor mlađim sestrama i braći. Danas smo svi tu, na pravom putu uz Božji blagoslov. Svima nam je dano zdravlje i mi uživamo u svemu. Danas mi je dan posve nezamisliv bez smijeha, igre i galamice braće i sestara. Nekada su nas svi osuđivali a danas smo im pokazali kako prava obitelj može opstati uz blagoslov i slogu’, piše ova djevojka koja za kraj upozorava: ‘Rođenje je najveći dar od Boga i ako ga je on podario nitko ga nema pravo oduzeti’.

Vrijeme je da se zapitamo kakav je ovo svijet? Svijet koji pljuje na majke i djecu jer žive? Tužno

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.